Навіщо класти губку для миття посуду в холодильник? Три лайфхаки

Ви звикли використовувати губку лише для відтирання бруду з тарілок чи надання блиску полицям? Сьогодні ми відкриємо вам нові три цікаві методи застосування. Варто покласти губку у холодильник і ви побачите одразу позитивний результат, передають Патріоти України.

Губка допоможе поглинути неприємний запах

Вона може поглинути неприємний "шлейф" від надмірно ароматних продуктів або ж тих, що вже зіпсувалися. Просто покладіть губку в ємність, відповідну за розміром, злегка збризніть її водою і посипте харчовою содою. Вже через декілька годин відкриєте холодильник і відчуєте приємний аромат.

Губка продовжить термін придатності овочам і фруктам

Продукти можуть починати в'янути через надмірну вологість у холодильнику. Від неї можна легко позбутися, помістивши в холодильник що-небудь, що швидко вбирає рідину, наприклад, поролонову губку. Для цього покладіть губку на полицю з овочами в холодильнику і періодично діставайте, віджимайте і просушуйте.

Губка перетвориться на сумку-холодильник

Змочені водою і заморожені поролонові губки виручать вас, коли потрібно зберегти продукти, які швидко псуються, однак спеціальної сумки-холодильника або термопакета не маєте. Просто обкладіть губками напої або їжу, які повинні залишатися холодними, і вони допоможуть зберегти їх температуру на декілька годин.

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...