Навіщо класти крейду в холодильник - несподіване розв'язання поширеної проблеми у будинку

Холодильник є одним з найнеобхідніших і найчастіше використовуваних приладів у будинку, оскільки це найкращий спосіб зберігати продукти. Але, на жаль, навіть попри всі запобіжні заходи, в ньому можуть оселитися неприємні запахи. На щастя, розв'язань цієї проблеми є чимало, передають Патріоти України.

Однак сьогодні ми хочемо розповісти вам про одну ідею, яка одразу може здатися вам дивною, але результат вас приємно здивує, пише santeplus. Як щодо використання звичайної крейди для дезодорації вашого холодильника?

Як позбутися неприємного запаху з холодильника

Виявляється, крейда — це не тільки відмінний засіб для малювання на асфальті, а й непоганий помічник на кухні. Помістіть його в холодильник, і він діятиме як поглинач вологи та запахів. Просто покладіть крейду в контейнер на кожній полиці і ви швидко помітите ефект — неприємні запахи поступово почнуть зникати.

Зазначимо, що крейда зовсім не токсична, тому ніякої небезпеки у вмісті її поруч із харчовими продуктами немає. З усім тим, намагайтеся, щоб безпосереднього контакту з харчовими продуктами не було. Скажімо так — про всяк випадок.

І звичайно ж, не забувайте час від часу замінювати крейду на нову. Майте на увазі, що його обов’язково потрібно замінити, коли він намокне або коли ви помітите, що його колір та консистенція змінилися.

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...