Навіщо класти лимон у губку для миття посуду - хитрість, яка полегшить вам прибирання

Лимон - це не тільки надзвичайно цінний та універсальний цитрусовий фрукт, але й відмінний природний антибактеріальний засіб. Тому багато господинь використовують цей інгредієнт і під час миття посуду, передають Патріоти України.

Як зазначає портал santeplus, губка для миття посуду, просочена лимоном, здатна вирішити багато незручностей. Виявляється, щоразу, коли губка з лимоном намокає, цитрусовий сік доповнює мийний засіб і допомагає видаляти плями з тарілок.

Як мити посуд лимоном та губкою для посуду

Перше, що потрібно зробити — це трохи надріжте губку між жовтою і зеленою частинами, а потім вставте часточку цитрусу всередину розрізу. А потім мийте посуд як завжди. Завдяки своєму соку, лимон легко видаляє різні плями на тарілках і полірує посуд.

Також крім здатності очищати поверхні і видаляти стійкі плями з посуду, лимон залишає п’янкий аромат, який усуває навіть неприємні запахи, що найважче піддаються боротьбі.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...