Навіщо класти лимонні кірки на підвіконня навесні - несподіваний лайфхак

Лимон - надзвичайно корисний продукт для організму дорослої людини та дитини. Проте не всі використовують властивості фрукта у господарських цілях, передають Патріоти України.

Наприклад, багато хто не знає, що лимон допомагає позбутися бруду на взутті або відлякувати надокучливих комах, які прокидаються з приходом теплої погоди.

Виявляється, звичайна лимонна кірка може позбавити одну з головних весняних проблем — мух. Цей продукт ефективно відлякує комах.

Саме у весняний період комахи прокидаються і намагаються проникнути до оселі через відчинені вікна. Тому досвідчені господині розкладають на підвіконнях лимонні кірки, які мухи облітатимуть стороною.

Як лимонні кірки відлякують мух

Ці настирливі комахи просто не переносять запаху цитрусових. Прикрашаючи вікна лимонними кірками, ви більше не побачите у своїй оселі мерзенних комах.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...