Навіщо класти сіль у пральну машину - хитрість, яка вирішує важливу проблему

Пральна машина з часом може покриватись різними осадами, брудом і навіть пліснявою. Відразу зазначимо, що вашої провини в цьому особливо немає, адже причиною є вода та мильні залишки, які сприяють розвитку грибків та появі неприємного запаху. Розв'язання цієї проблеми - це регулярне чищення пральної машини, і зробити це можна за допомогою натуральних засобів, передають Патріоти України.

Наприклад, крупниста сіль містить у собі мінерали, здатні видаляти відклади вапна і накипу, що накопичуються всередині барабана і на гумових ущільненнях, пише портал santeplus. Щобільше, завдяки її дезінфекційним властивостям усередині машинки більше не розвиватимуться бактерії, чорні плями плісняви та неприємні запахи. Як це працює?

Як почистити пральну машину крупнистою сіллю

Велика сіль – це простий та ефективний спосіб ретельно очистити пральну машину. А все тому, що ця спеція розчиняє вапняні відкладення, залишки мила та бактерії, які засмічують машинку. І як результат: ваш одяг краще пратися.

Що потрібно зробити:

  • Почніть з очищення барабана пральної машини.
  • Насипте склянку великої солі всередину.
  • Запустіть порожній цикл за 90°C. Висока температура ідеально підходить для позбавлення від бактерій та неприємних запахів.
  • Потім проведіть вологою тканиною по внутрішніх стінках барабана, коли цикл прання завершиться.

Не робіть так! П’ять поширених помилок, які можуть зробити несмачним олів’є

вівторок, 23 квітень 2024, 8:13

Салат олів’є - страва, яка часто з’являється на святковому столі. Навіть якщо багато хто вважає його уже давно непопулярним, тривіальним та некорисним через майонез, яким він заправляється. Цю страву так полюбляли готувати на застілля наші мами та бабу...

Не робіть помилок! Який посуд не можна нагрівати у мікрохвильовці - розповідаємо про причини

вівторок, 23 квітень 2024, 7:48

Мікрохвильовка - це техніка, яка значно полегшує побут. Для того, щоб поїсти смачну теплу їжу, зовсім не обов'язково розігрівати сковорідку - достатньо поставити тарілку з продуктами в мікрохвильовку на хвилину. Але, попри переваги, в користуванні таки...