Навіщо класти вологу серветку у пральну машинку? Корисний лайфхак від досвідчених господинь

Після прання речі інколи не виглядають такими чистими, як ми очікували. На одязі залишаються ворсинки, шерсть або ковтунці. Досвідчені господині придумали як боротися із цією проблемою за допомогою звичайної вологої серветки. Ми розкажемо, як її використовувати, щоб врятувати свій одяг, передають Патріоти України.

Деталі

Якщо шерсть домашніх тварин опинилася у вашій пральній машині, вирішенням цієї проблеми може бути волога серветка. Варто лише покласти її у пральну машинку разом з речима. У процесі прання серветка переміщатиметься всередині барабану і накручуватиме на себе дрібні волоски, шерсть та ковтунці. Таким чином, прання стає ефективнішим, а речі чистішими.

Поради щодо використання вологої серветки під час прання

  • Не використовуйте вологу серветку повторно, адже після прання вона втрачає свою ефективність.
  • В залежності від кількості речей збільшуйте і кількість серветок, від 1 до 3 на одне прання, більше не потрібно.
  • Найкраще підійдуть серветки антибактеріального типу, адже вони не мають додаткових ароматичних речовин.
  • Обирайте міцні серветки, які не можна з легкістю розірвати у руках, тоді вони також не порвуться усередині пралки і виконають необхідну функцію.

Дотримуючись цих простих рекомендацій, сміливо кладіть вологу серветку до пральної машинки, ви будете здивовані результатом і даний лайфхак залишиться у вашому побуті для постійного користування.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...