Соняшникова олія з сіллю на кухонних полицях колись була не чимось дивним, як зараз, а результатом широко застосовного господинями методу, передають Патріоти України.
Навіщо додають сіль в олію - забутий лайфхак
Зовсім не перебільшенням буде, якщо сказати, що свого часу цей лайфхак був дуже популярним. Зараз же особливої потреби у ньому вже й немає.
Річ у тім, що сіль в соняшникову олію господині додавали, для того щоб довше зберігати великі запаси, щоб масло не починало гірчити та псуватися.
Як відомо, сіль - натуральний консервант. І додавання її в олію багатьох господинь дійсно виручало. Такий метод значно мінімізував ризики, що продукт зіпсується (через контакт із повітрям або невідповідний матеріал ємності) до того, як його встигнуть використати.
Сьогодні соняшникова олія випускається у герметичній тарі. І не така кількість господинь роблять великі запаси. Отже, можна вважати, що даний лайфхак корисний, але вже дещо застарілий.
Газована вода вже багато років викликає суперечки: когось вона освіжає в спеку, а хтось після неї відчуває дискомфорт, печію чи здуття живота. Попри те, що вона складається з тих самих компонентів, що й звичайна вода, вуглекислий газ по-різному впливає...
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...