Соняшникова олія з сіллю на кухонних полицях колись була не чимось дивним, як зараз, а результатом широко застосовного господинями методу, передають Патріоти України.
Навіщо додають сіль в олію - забутий лайфхак
Зовсім не перебільшенням буде, якщо сказати, що свого часу цей лайфхак був дуже популярним. Зараз же особливої потреби у ньому вже й немає.
Річ у тім, що сіль в соняшникову олію господині додавали, для того щоб довше зберігати великі запаси, щоб масло не починало гірчити та псуватися.
Як відомо, сіль - натуральний консервант. І додавання її в олію багатьох господинь дійсно виручало. Такий метод значно мінімізував ризики, що продукт зіпсується (через контакт із повітрям або невідповідний матеріал ємності) до того, як його встигнуть використати.
Сьогодні соняшникова олія випускається у герметичній тарі. І не така кількість господинь роблять великі запаси. Отже, можна вважати, що даний лайфхак корисний, але вже дещо застарілий.
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...
Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...