Деякі кулінари за кілька хвилин до закінчення готування борщу додають до нього вершкове масло. Навіщо так робити? Найчастіше додають не більше 80 грамів вершкового масла, після чого весь вміст каструлі ретельно перемішується. Якщо ж ви вже використали цей продукт під час приготування засмажки, тоді можна додати до 50 грамів вершкового масла, передають Патріоти України.
Навіщо додають вершкове масло до борщу? Досвідчені кулінари вказують три основні причини. Насамперед, у цієї страви з'являється цікавий смак. Вершкове масло робить суп значно ароматнішим. А ще забезпечується поява приємних вершкових ноток, які не псують страву, а навпаки роблять борщ ще смачнішим.
Варто наголосити, що аромат цього продукту чудово поєднується з іншими додаваннями, спеціями та компонентами, які завжди додають до борщу.
Нагадуємо, що раніше ми розповідали, які спеції в жодному разі не можна додавати до борщу, щоб не зіпсувати його смак.
Також, додаючи до борщу вершкове масло, ви отримуєте ідеальну консистенцію першої страви. Суп стане більш густим і кремовим, набуде ніжності. Такий борщ оцінять не лише члени вашої родини, його можна подавати навіть до святкового столу. Гостям сподобається такий цікавий варіант.
Вершкове масло робить борщ більш калорійним та ситним. Завдяки цьому не доведеться готувати на обід ще одну страву, адже всі домівники зможуть насититися лише супом.
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...