Існує безліч способів, як приготувати яйця. У деяких випадках, наприклад, для салатів, яйця варять круто, передають Патріоти України.
Щоб яйце при варінні не лопнуло , не витекло і не втратило естетичного вигляду, кожна господиня користується своїм секретом. А їх насправді чимало.
Але існує ще один оригінальний спосіб зберегти яєчну масу в шкаралупі і запобігти її витіканню назовні. Однак мало хто може знайти наукове пояснення цього методу.
Щоб шкаралупа не тріснула і вміст яйця не вилився у воду, під час варіння до яйця додають сірники . Достатньо 3-5 штук, причому можна брати вже перегорілі або відламати в них сірчану головку. Так що сірники на кухні потрібні не тільки для того, щоб запалити конфорку. До речі, замість сірників підійдуть і дерев'яні зубочистки – ефект буде такий самий, яйця не виллються.
2 травня за новим стилем вшановують пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму синами Ярослава Мудрого 1072 ...
Деякі автомобілісти купують авто на вторинному ринку. При відповідальному підході, можна придбати досить непоганий автомобіль за доступною ціною. Проте є й мінуси, які дуже важливо врахувати, передають Патріоти України. У вживаного автомобіля може бути...