
Існує безліч способів, як приготувати яйця. У деяких випадках, наприклад, для салатів, яйця варять круто, передають Патріоти України.
Щоб яйце при варінні не лопнуло , не витекло і не втратило естетичного вигляду, кожна господиня користується своїм секретом. А їх насправді чимало.
Але існує ще один оригінальний спосіб зберегти яєчну масу в шкаралупі і запобігти її витіканню назовні. Однак мало хто може знайти наукове пояснення цього методу.
Щоб шкаралупа не тріснула і вміст яйця не вилився у воду, під час варіння до яйця додають сірники . Достатньо 3-5 штук, причому можна брати вже перегорілі або відламати в них сірчану головку. Так що сірники на кухні потрібні не тільки для того, щоб запалити конфорку. До речі, замість сірників підійдуть і дерев'яні зубочистки – ефект буде такий самий, яйця не виллються.
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Твердий сірий шар на душовій лійці не тільки псує вигляд ванної, а й блокує потік води, поступово пошкоджуючи сантехніку. Замість дорогих та шкідливих хімікатів спробуйте перевірений домашній метод - оцет і поліетиленовий пакет, передають Патріоти Укра...