Існує безліч способів, як приготувати яйця. У деяких випадках, наприклад, для салатів, яйця варять круто, передають Патріоти України.
Щоб яйце при варінні не лопнуло , не витекло і не втратило естетичного вигляду, кожна господиня користується своїм секретом. А їх насправді чимало.
Але існує ще один оригінальний спосіб зберегти яєчну масу в шкаралупі і запобігти її витіканню назовні. Однак мало хто може знайти наукове пояснення цього методу.
Щоб шкаралупа не тріснула і вміст яйця не вилився у воду, під час варіння до яйця додають сірники . Достатньо 3-5 штук, причому можна брати вже перегорілі або відламати в них сірчану головку. Так що сірники на кухні потрібні не тільки для того, щоб запалити конфорку. До речі, замість сірників підійдуть і дерев'яні зубочистки – ефект буде такий самий, яйця не виллються.
Прагнення до досконалості є звичним для багатьох. Проте жити життям перфекціоніста завдає більше шкоди, ніж користі, передають Патріоти України. Дослідження показало, що коли справа доходить до досконалості, саме ті, хто повинен досягти успіху за будь-...
Не всі щодня звертають увагу на стан нігтів на ногах. Але, як стверджує лікарка Шина Багга з LloydsPharmacy Online Doctor, саме вони можуть свідчити про серйозні порушення в організмі – від нестачі поживних речовин до діабету чи навіть онкології, перед...