Існує безліч способів, як приготувати яйця. У деяких випадках, наприклад, для салатів, яйця варять круто, передають Патріоти України.
Щоб яйце при варінні не лопнуло , не витекло і не втратило естетичного вигляду, кожна господиня користується своїм секретом. А їх насправді чимало.
Але існує ще один оригінальний спосіб зберегти яєчну масу в шкаралупі і запобігти її витіканню назовні. Однак мало хто може знайти наукове пояснення цього методу.
Щоб шкаралупа не тріснула і вміст яйця не вилився у воду, під час варіння до яйця додають сірники . Достатньо 3-5 штук, причому можна брати вже перегорілі або відламати в них сірчану головку. Так що сірники на кухні потрібні не тільки для того, щоб запалити конфорку. До речі, замість сірників підійдуть і дерев'яні зубочистки – ефект буде такий самий, яйця не виллються.
Якщо болить голова через зміну погоди (метеозалежність), ось швидкі та дієві способи покращити самопочуття, які можна застосувати вдома чи на роботі, передають Патріоти України. Порада на довгострокову перспективу:
Кава сама по собі майже не шкодить фігурі — в класичному вигляді (чорна, без цукру та вершків) вона має мінімальну калорійність (1–3 ккал на чашку) і навіть може пригнічувати апетит. Проте є форми кави, які реально псують фігуру, особливо при регулярно...