
Існує безліч способів, як приготувати яйця. У деяких випадках, наприклад, для салатів, яйця варять круто, передають Патріоти України.
Щоб яйце при варінні не лопнуло , не витекло і не втратило естетичного вигляду, кожна господиня користується своїм секретом. А їх насправді чимало.
Але існує ще один оригінальний спосіб зберегти яєчну масу в шкаралупі і запобігти її витіканню назовні. Однак мало хто може знайти наукове пояснення цього методу.
Щоб шкаралупа не тріснула і вміст яйця не вилився у воду, під час варіння до яйця додають сірники . Достатньо 3-5 штук, причому можна брати вже перегорілі або відламати в них сірчану головку. Так що сірники на кухні потрібні не тільки для того, щоб запалити конфорку. До речі, замість сірників підійдуть і дерев'яні зубочистки – ефект буде такий самий, яйця не виллються.
Контроль рівня цукру в крові - це не лише питання дієти, а й спосіб життя. Щоденні звички, навіть найменші, можуть суттєво вплинути на стабільність енергії та загальне самопочуття, передають Патріоти України. Дієтологи наголошують, що головне – не суво...
Деменція не завжди починається з проблем із пам’яттю чи фізичними функціями. Вчені попереджають: одним із ранніх і малопомітних симптомів може бути неправильне сприйняття емоцій, передають Патріоти України. Дослідження науковців із Кембриджського та Те...