
Курятина - популярне м’ясо. Воно дешевше за червоні сорти, а ще корисніше. Однак є у нього і недолік - курятину, а особливо грудку, складно приготувати соковитою. Котлети з такого фаршу будуть значно смачнішими, якщо додати до них деякі інгредієнти. Про них розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України
Зокрема, серед компонентів виділяють томатний сік. До котлет можна додавати не тільки батон, розмочений у молоці. Чудовою заміною можуть стати томатна паста, вершкове масло, сир чи пластівці. А також овочі — кабачки, терта картопля, гарбуз.
Їх додають, щоб смак котлет став ніжнішим. Також ці продукти не розвалитися та краще смажитися. Хорошим рішенням буде додати до курячого фаршу саме невелику кількість томатного соку. Котлетки будуть дуже соковитими та ніжними. При цьому томатний смак у готовій страві практично не повинен відчуватися.
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...