Курятина - популярне м’ясо. Воно дешевше за червоні сорти, а ще корисніше. Однак є у нього і недолік - курятину, а особливо грудку, складно приготувати соковитою. Котлети з такого фаршу будуть значно смачнішими, якщо додати до них деякі інгредієнти. Про них розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України
Зокрема, серед компонентів виділяють томатний сік. До котлет можна додавати не тільки батон, розмочений у молоці. Чудовою заміною можуть стати томатна паста, вершкове масло, сир чи пластівці. А також овочі — кабачки, терта картопля, гарбуз.
Їх додають, щоб смак котлет став ніжнішим. Також ці продукти не розвалитися та краще смажитися. Хорошим рішенням буде додати до курячого фаршу саме невелику кількість томатного соку. Котлетки будуть дуже соковитими та ніжними. При цьому томатний смак у готовій страві практично не повинен відчуватися.
Якщо їсти яблука щодня, це загалом позитивно впливає на організм, але є й деякі моменти, на які варто звернути увагу, передають Патріоти України. 1–2 яблука на день — цілком безпечна й корисна звичка для більшості людей. Хочеш — можу порівняти яблука з...
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...