Курятина - популярне м’ясо. Воно дешевше за червоні сорти, а ще корисніше. Однак є у нього і недолік - курятину, а особливо грудку, складно приготувати соковитою. Котлети з такого фаршу будуть значно смачнішими, якщо додати до них деякі інгредієнти. Про них розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України
Зокрема, серед компонентів виділяють томатний сік. До котлет можна додавати не тільки батон, розмочений у молоці. Чудовою заміною можуть стати томатна паста, вершкове масло, сир чи пластівці. А також овочі — кабачки, терта картопля, гарбуз.
Їх додають, щоб смак котлет став ніжнішим. Також ці продукти не розвалитися та краще смажитися. Хорошим рішенням буде додати до курячого фаршу саме невелику кількість томатного соку. Котлетки будуть дуже соковитими та ніжними. При цьому томатний смак у готовій страві практично не повинен відчуватися.
Прагнете стрункішої фігури? Окрім фізичної активності, збалансованого харчування та дефіциту калорій, можна додати ще одну корисну звичку - пити перед сном напій, що покращує обмін речовин, передають Патріоти України. Він не зробить усе за вас, але мож...
18 серпня за новим церковним календарем (31 серпня за старим) - день пам'яті Андрія Стратилата і з ним 2593 мучеників. За старим календарним сьогодні відзначають Преображення Господнє, зазначають Патріоти України. . Андрій Стратилат жив у III столітті...