Навіть у суперхазяйок, що хизуються кришталевою чистотою та зразковим порядком у квартирі, відбуваються казуси: відвернулася, замоталася - бац - їжа пересмажилася і пристала до сковороди, передають Патріоти України.
Почистила її — добре, ні — збирається жир і неприємний нагар, який потім дрібною крихтою засипає все смажене і зрадливо хрумтить на зубах.
Такі інциденти трапляються з різними сковорідками — і яка знаходиться вдома з часів студентства, чи навіть найдорожчою із антипригарним покриттям. Розглянемо з "СОДа", як розв'язати цю проблему.
Якщо у вас є сковорода з нержавіючої сталі або емалі, поставте її на плиту та увімкніть вогонь. Як тільки сковорода стане достатньо гарячою, щоб крапля води прошипіла на ній, налийте чашку води та дайте їй трохи залишити.
Додайте до сковорідки трохи господарського мила. Потім дерев’яною ложкою або силіконовою лопаткою треба зіскребти ділянки, що обгоріли, поки вода розпушить їх. Якщо у вас немає господарського мила, вам допоможе харчова сода. Щоб відмити сковороду, треба діяти так само.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...