Навіть у суперхазяйок, що хизуються кришталевою чистотою та зразковим порядком у квартирі, відбуваються казуси: відвернулася, замоталася - бац - їжа пересмажилася і пристала до сковороди, передають Патріоти України.
Почистила її — добре, ні — збирається жир і неприємний нагар, який потім дрібною крихтою засипає все смажене і зрадливо хрумтить на зубах.
Такі інциденти трапляються з різними сковорідками — і яка знаходиться вдома з часів студентства, чи навіть найдорожчою із антипригарним покриттям. Розглянемо з "СОДа", як розв'язати цю проблему.
Якщо у вас є сковорода з нержавіючої сталі або емалі, поставте її на плиту та увімкніть вогонь. Як тільки сковорода стане достатньо гарячою, щоб крапля води прошипіла на ній, налийте чашку води та дайте їй трохи залишити.
Додайте до сковорідки трохи господарського мила. Потім дерев’яною ложкою або силіконовою лопаткою треба зіскребти ділянки, що обгоріли, поки вода розпушить їх. Якщо у вас немає господарського мила, вам допоможе харчова сода. Щоб відмити сковороду, треба діяти так само.
Відрізнити якісну каву від підробки або низькоякісного продукту можна за кількома ознаками — як візуальними, так і смаковими, а також з урахуванням упаковки та аромату. Ось основні критерії, передають Патріоти України.
Ротанг — це гнучка ліана з тропічних регіонів Азії. З неї виготовляють елементи меблів вручну або за допомогою сучасних технологій: так з’являються плетені меблі, що не поступаються натуральному за зовнішнім виглядом. У добре облаштованому саду хочетьс...