Навіщо натирати посуд лимонною кислотою? Усуне проблему, яка переслідує багатьох господинь

Лимонну кислоту можна застосовувати не лише під час приготування їжі. Досвідчені господині уже звикли, що такий диво-засіб знадобиться не лише на кухні, передають Патріоти України.

З його допомогою можна вирішити і багато побутових проблем. Наприклад, лимонна кислота чудово видаляє різні складні плями зі світлого одягу і може виручити під час прибирання, адже здатна усувати різні забруднення. Та виявляється, що вона може пригодитися і під час миття посуду. Особливо, якщо у вас вдома є білий посуд.

Тарілки, миски, чашки, чайники та інший посуд білого кольору виглядає як новий лише перший час після купівлі. Проте насолоджуватися такою білизною навряд чи вдасться довго – через певний проміжок часу на такому кухонному інвентарі можуть з’явитися пожовтілі місця. І тоді виникає логічне запитання, як відбілити посуд, адже хочеться, щоб він знову приносив радість своєю білосніжною чистотою.

Для того, щоб відбілити посуд, варто спочатку намочити його водою, а потім посипати лимонною кислотою. Засіб висипаємо на пожовтілі ділянки і залишаємо на 20 хвилин. Коли цей час мине, обережно миємо посуд.

З такою ж метою можна використати й інші засоби, які є практично на кожній кухні. Наприклад, порошок гірчиці. Варто розчинити декілька столових ложок порошку гірчиці у теплій воді і цим засобом помити посуд.

Позбутися жовтизни і відбілити посуд допоможе також сода. Потрібно розвести її у воді до сметаноподібного стану. Після цього використовувати засіб для миття. Але з содою потрібно бути обережними, адже за умови неправильного використання вона може подряпати поверхню посуду.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...