Навіщо натирати праску зубною пастою - цей лайфхак дає неймовірний результат

Праска - побутовий прилад, який часто використовується. На її підошві можуть виникати вапняні відкладення та сліди нагару. Очистити праску можна кількома способами, і не лише таблетками парацетамолу, передають Патріоти України.

Дуже ефективний лайфхак передбачає очищення праски за допомогою доступних підручних засобів, серед яких зубна паста. Як пише видання Express, використання цього компонента працює чудово і швидко видаляє накип та відкладення з підошви праски.

Натерти праску зубною пастою – це ефективний метод видалення вапняного нальоту та тканини, що пригоріла. Що потрібно робити:

  1. Просто змішайте зубну пасту, дві столові ложки харчової соди і одну столову ложку оцту в мисці, щоб вийшла паста.
  2. Увімкніть праску, встановіть її на низьку потужність і за допомогою зубної щітки нанесіть пасту на праску.
  3. Після цього протріть праску вологою губкою або тканиною. Для кращих результатів можна замочити губку або тканину в оцті перед використанням.

Додамо, щоб уникнути повторної появи плям вапняного нальоту на зовнішній стороні праски, важливо утримувати її в чистоті всередині. Не варто використовувати звичайну воду з-під крана, бо вона часто містить велику кількість вапняного нальоту, краще взяти дистильовану або хоча б змішати її зі звичайною.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...