Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої обробки м’ясних страв, передають Патріоти України.
Поверхню м’яса можна покрити таким солодким продуктом, як мед. Здавалося, цей додатковий інгредієнт навряд чи позитивно вплине на смак майбутньої страви. І добре, якщо не зіпсує його.
Проте насправді медовий компонент ідеально поєднується з м’ясом. Найчастіше гурмани залишаються задоволені результатом такого способу приготування.
Якщо перед обсмажуванням або запіканням обмазати сире м’ясо медом, то страва придбає найсмачнішу «оболонку».
Під впливом високих температур з’явиться рум’яна скоринка, яка добре хрумтітиме. При цьому внутрішня частина страви збереже м’якість і ніжність.
В результаті вийде м’ясна страва, що поєднує в собі апетитний зовнішній вигляд і чудовий смак.
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...
Регулярні прогулянки - це не просто приємне проведення часу на свіжому повітрі, а й потужний засіб для нормалізації артеріального тиску та підтримки здоров’я серця. Але скільки саме потрібно ходити, щоб відчути реальні переваги для організму? У цьому м...