Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої обробки м’ясних страв, передають Патріоти України.

Подробиці

Поверхню м’яса можна покрити таким солодким продуктом, як мед. Здавалося, цей додатковий інгредієнт навряд чи позитивно вплине на смак майбутньої страви. І добре, якщо не зіпсує його.

Проте насправді медовий компонент ідеально поєднується з м’ясом. Найчастіше гурмани залишаються задоволені результатом такого способу приготування.

Для чого потрібний мед

Якщо перед обсмажуванням або запіканням обмазати сире м’ясо медом, то страва придбає найсмачнішу «оболонку».

Під впливом високих температур з’явиться рум’яна скоринка, яка добре хрумтітиме. При цьому внутрішня частина страви збереже м’якість і ніжність.

В результаті вийде м’ясна страва, що поєднує в собі апетитний зовнішній вигляд і чудовий смак.

Джерело: ПростоВей

Варто включити в раціон! Названо спецію, яка знижує високий тиск

четвер, 6 листопад 2025, 16:44

Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...

Перевірте свою! Ось які номери квартир притягують гроші, щастя і гармонію

четвер, 6 листопад 2025, 16:27

Щасливі цифри в нумерології та астрології - це числа, що символізують удачу, процвітання та успіх, передають Патріоти України. Нумерологи переконані, що числа мають містичні зв'язки з життям людини, її характером та майбутнім. Числа здатні впливати на ...