Макарони використовуються для приготування безлічі страв, і супи - не виняток. Але часто під час приготування супу цей інгредієнт поводить себе не найкращим чином - він розварюється і стає схожим на якусь неапетитну масу, передають Патріоти України.
Щоб макарони не розварилися, можна, звісно, спробувати кидати їх ледь не в останню чергу і намагатися вимкнути страву до того, як цей продукт перевариться. Але такий метод не дуже надійний, адже важко встежити за тим, щоб макарони і не залишилися твердими, і не розварилися остаточно.
Але є ще інший спосіб, як зробити так, щоб макарони не розварювалися в супі. Багатьох такий метод здивує, але перед варінням їх потрібно обсмажувати на сковорідці.
Обсмажувати радять першочергово макарони не з твердих сортів пшениці. Але не завадить ця процедура і тим, які виготовлені з твердих сортів. Справа у тому, що під час варіння макарони виділяють крохмаль, який у воді стає клейким. Попереднє обсмажування вирішить цю проблему і не дозволить супу перетворитися на густу неапетитну масу.
Потрібно обсмажувати їх на сухій сковороді. Достатньо буде кількох хвилин – макарони можна знімати з вогню як тільки ви побачите, що вони стали золотистого кольору. Макарони для смаження потрібно викладати на сковороду одним шаром і постійно помішувати їх, щоб не пригоріли.
Після смаження не варто чекати, поки макарони охолонуть – їх потрібно одразу кидати у суп. При цьому варто розрахувати час так, щоб цей інгредієнт потрапив у суп за 5 хвилин до його повного приготування.
Хропіння може здаватися нешкідливим, але вчені б’ють на сполох: регулярне порушення дихання уві сні може призводити до погіршення роботи мозку вже у середньому віці. Особливо це стосується синдрому обструктивного апное сну (СОАС) - стану, при якому дих...
Теплі літні дні приносять із собою не лише сонце та пікніки, а й незваних гостей — ос. Вони здатні перетворити ідеальний відпочинок на справжній хаос. Та експерти наголошують: найгірше, що можна зробити, - це в паніці почати тікати, передають Патріоти ...