
Макарони використовуються для приготування безлічі страв, і супи - не виняток. Але часто під час приготування супу цей інгредієнт поводить себе не найкращим чином - він розварюється і стає схожим на якусь неапетитну масу, передають Патріоти України.
Щоб макарони не розварилися, можна, звісно, спробувати кидати їх ледь не в останню чергу і намагатися вимкнути страву до того, як цей продукт перевариться. Але такий метод не дуже надійний, адже важко встежити за тим, щоб макарони і не залишилися твердими, і не розварилися остаточно.
Але є ще інший спосіб, як зробити так, щоб макарони не розварювалися в супі. Багатьох такий метод здивує, але перед варінням їх потрібно обсмажувати на сковорідці.
Обсмажувати радять першочергово макарони не з твердих сортів пшениці. Але не завадить ця процедура і тим, які виготовлені з твердих сортів. Справа у тому, що під час варіння макарони виділяють крохмаль, який у воді стає клейким. Попереднє обсмажування вирішить цю проблему і не дозволить супу перетворитися на густу неапетитну масу.
Потрібно обсмажувати їх на сухій сковороді. Достатньо буде кількох хвилин – макарони можна знімати з вогню як тільки ви побачите, що вони стали золотистого кольору. Макарони для смаження потрібно викладати на сковороду одним шаром і постійно помішувати їх, щоб не пригоріли.
Після смаження не варто чекати, поки макарони охолонуть – їх потрібно одразу кидати у суп. При цьому варто розрахувати час так, щоб цей інгредієнт потрапив у суп за 5 хвилин до його повного приготування.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...
Зелений чай - популярний напій, що містить рослинні сполуки, які пов'язують із поліпшенням здоров'я серця. Дослідження показують, що він може навіть знижувати артеріальний тиск. Однак надмірне вживання може призвести до проблем, таких як побічні ефекти...