Навіщо обсмажувати макарони у суп? Хитрість, про яку знають одиниці

Макарони використовуються для приготування безлічі страв, і супи - не виняток. Але часто під час приготування супу цей інгредієнт поводить себе не найкращим чином - він розварюється і стає схожим на якусь неапетитну масу, передають Патріоти України.

Щоб макарони не розварилися, можна, звісно, спробувати кидати їх ледь не в останню чергу і намагатися вимкнути страву до того, як цей продукт перевариться. Але такий метод не дуже надійний, адже важко встежити за тим, щоб макарони і не залишилися твердими, і не розварилися остаточно.

Але є ще інший спосіб, як зробити так, щоб макарони не розварювалися в супі. Багатьох такий метод здивує, але перед варінням їх потрібно обсмажувати на сковорідці.

Обсмажувати радять першочергово макарони не з твердих сортів пшениці. Але не завадить ця процедура і тим, які виготовлені з твердих сортів. Справа у тому, що під час варіння макарони виділяють крохмаль, який у воді стає клейким. Попереднє обсмажування вирішить цю проблему і не дозволить супу перетворитися на густу неапетитну масу.

Як обсмажити макарони для супу

Потрібно обсмажувати їх на сухій сковороді. Достатньо буде кількох хвилин – макарони можна знімати з вогню як тільки ви побачите, що вони стали золотистого кольору. Макарони для смаження потрібно викладати на сковороду одним шаром і постійно помішувати їх, щоб не пригоріли.

Після смаження не варто чекати, поки макарони охолонуть – їх потрібно одразу кидати у суп. При цьому варто розрахувати час так, щоб цей інгредієнт потрапив у суп за 5 хвилин до його повного приготування.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах, за українським віруванням, принесе щастя на рік

субота, 26 квітень 2025, 7:05

26 квітня за новим стилем (9 травня за старим) вшановують єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За юліанським календарем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. ***. Святий Василь жив у IV столітті в місті Амасії (Мала Азія). ...

Про цей спосіб ви могли не знати! Як зробити горох м’яким за декілька хвилин

субота, 26 квітень 2025, 6:12

Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Пат...