Навіщо обсмажувати макарони у суп? Хитрість, про яку знають одиниці

Макарони використовуються для приготування безлічі страв, і супи - не виняток. Але часто під час приготування супу цей інгредієнт поводить себе не найкращим чином - він розварюється і стає схожим на якусь неапетитну масу, передають Патріоти України.

Щоб макарони не розварилися, можна, звісно, спробувати кидати їх ледь не в останню чергу і намагатися вимкнути страву до того, як цей продукт перевариться. Але такий метод не дуже надійний, адже важко встежити за тим, щоб макарони і не залишилися твердими, і не розварилися остаточно.

Але є ще інший спосіб, як зробити так, щоб макарони не розварювалися в супі. Багатьох такий метод здивує, але перед варінням їх потрібно обсмажувати на сковорідці.

Обсмажувати радять першочергово макарони не з твердих сортів пшениці. Але не завадить ця процедура і тим, які виготовлені з твердих сортів. Справа у тому, що під час варіння макарони виділяють крохмаль, який у воді стає клейким. Попереднє обсмажування вирішить цю проблему і не дозволить супу перетворитися на густу неапетитну масу.

Як обсмажити макарони для супу

Потрібно обсмажувати їх на сухій сковороді. Достатньо буде кількох хвилин – макарони можна знімати з вогню як тільки ви побачите, що вони стали золотистого кольору. Макарони для смаження потрібно викладати на сковороду одним шаром і постійно помішувати їх, щоб не пригоріли.

Після смаження не варто чекати, поки макарони охолонуть – їх потрібно одразу кидати у суп. При цьому варто розрахувати час так, щоб цей інгредієнт потрапив у суп за 5 хвилин до його повного приготування.

Як приготувати домашній майонез на молоці без яєць

понеділок, 29 квітень 2024, 12:13

Майонез для багатьох став улюбленим соусом. Але склад магазинного продукту неприємно вражає, тому варто спробувати один раз приготувати, щоб більше не купувати. Варіантів є безліч, але цей на молоці неймовірно ніжний, легкий та смачний, передають Патрі...

Білосніжний символ стилю: як чоловічі футболки PUMA підкорили модний світ

понеділок, 29 квітень 2024, 12:02

Універсальність та простота завжди були ключовими елементами чоловічого гардеробу. Серед таких елементів особливе місце займають чоловічі білі футболки, які є не просто одягом, а символом чистоти, стилю та універсальності. Цей предмет гардеробу дозволя...