Навіщо обсмажувати макарони в суп - дивовижна хитрість, про яку багато господинь навіть не здогадуються


Макарони часто використовують для приготування безлічі страв, у тому числі для супів. Однак бувають ситуації, коли під час приготування першої страви цей інгредієнт розварюється і стає схожим на неапетитну масу, передають Патріоти України.

Щоб отримати смачний суп з макаронами, можна скористатися нехитрими прийомами. Саме з їх допомогою можна приготувати найсмачнішу першу страву. Як це зробити, розповімо з "Главредом".

Що робити, щоб макарони не розвалювались у супі

Можна кидати їх у блюдо мало не в останню чергу і намагатися вимкнути блюдо до того, як цей продукт перевариться. Але такий метод не надто надійний — встежити, щоб макарони не залишилися твердими і не розварилися, досить складно.

Однак є інший спосіб зробити так, щоб макарони не розварювалися в супі. Перед варінням їх потрібно обсмажувати на сковорідці.

Ця порада стосується макаронів усіх сортів пшениці. Річ у тому, що під час варіння макарони виділяють крохмаль, який у воді стає клейким. Попереднє обсмажування розв'яже цю проблему і не дозволить супу перетворитися на густу неапетитну масу.

Як правильно обсмажувати макарони для супу

Робити це потрібно на сухій сковороді. Макарони для смаження потрібно викладати на сковороду одним шаром і постійно помішувати їх, щоб не пригоріли.

Достатньо просмажити макарони лише кілька хвилин. Їх можна знімати з вогню, як тільки вони стануть золотистого кольору. Не чекайте, поки вони охолонуть, і одразу кидайте в суп. Однак потрібно розрахувати час так, щоб вони потрапили в першу страву за 5 хвилин до повного приготування.

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...