Цибуля - це невід'ємний інгредієнт у багатьох стравах. Однак її гострий і пекучий смак може бути не до душі всім. Ошпарювання цибулі окропом - простий і ефективний спосіб пом'якшити її смак і позбавити цей овоч гіркоти, повідомляє УНІАН, передають Патріоти України.
1. Пом'якшення смаку.
Сира цибуля може бути занадто гострою або гіркою. Ошпарювання допомагає зменшити її різкість, роблячи смак м'якшим і приємнішим.
2. Поліпшення перетравлення.
Деякі люди погано переносять сиру цибулю, що може спричинити розлад шлунка. Ошпарювання робить цибулю легшою для травлення.
3. Зменшення запаху.
Цибуля залишає помітний запах у роті. Цей процес допомагає знизити його інтенсивність.
4. Підготовка до салатів.
Для салатів і холодних закусок ошпарена цибуля додає ніжну солодкість без надмірної гостроти.
Обдати цибулю окропом досить-таки просто. З цим завданням впорається абсолютно будь-хто. Ось, що потрібно зробити:
Застосовуйте цей метод, щоб зробити ваші страви ще більш вишуканими та приємними на смак.
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...
Поки на гілочках не з'явилося листя, не проводять обрізання слив, вишень, черешень, персика, аличі, мигдалю і абрикоса. Ці плодові дерева можна обрізати лише тоді, коли вони вийшли зі стану спокою. Якщо ж не прислухатися до цієї поради — пошкодите, пер...