Цибуля - це невід'ємний інгредієнт у багатьох стравах. Однак її гострий і пекучий смак може бути не до душі всім. Ошпарювання цибулі окропом - простий і ефективний спосіб пом'якшити її смак і позбавити цей овоч гіркоти, повідомляє УНІАН, передають Патріоти України.
1. Пом'якшення смаку.
Сира цибуля може бути занадто гострою або гіркою. Ошпарювання допомагає зменшити її різкість, роблячи смак м'якшим і приємнішим.
2. Поліпшення перетравлення.
Деякі люди погано переносять сиру цибулю, що може спричинити розлад шлунка. Ошпарювання робить цибулю легшою для травлення.
3. Зменшення запаху.
Цибуля залишає помітний запах у роті. Цей процес допомагає знизити його інтенсивність.
4. Підготовка до салатів.
Для салатів і холодних закусок ошпарена цибуля додає ніжну солодкість без надмірної гостроти.
Обдати цибулю окропом досить-таки просто. З цим завданням впорається абсолютно будь-хто. Ось, що потрібно зробити:
Застосовуйте цей метод, щоб зробити ваші страви ще більш вишуканими та приємними на смак.
Важкі ковдри вже кілька років активно рекламують як засіб від стресу та тривожності. Виробники переконують, що вони здатні забезпечити якісний сон і відчуття безпеки, подібне до обіймів, передають Патріоти України. Їхня популярність різко зросла, коли ...
З нагоди Міжнародного дня собаки було опубліковано нове дослідження, яке розкриває найрозумніші породи, передають Патріоти України. Його провела британська організація Dog Friendly Retreats. "Оскільки все більше сімей вирішують подорожувати та відпочив...