Навіщо потрібно класти кубики льоду на килим - ефективний лайфхак, відомий небагатьом

Якщо у вас вдома на підлозі застелені килими, то ви, найімовірніше, знаєте, як буває важко за ними доглядати. Особливо якщо на них стоять меблі, передають Патріоти України.

Мало того, що очистити такий килим складніше через важкодоступність місць, на яких стоять ніжки меблів, то ще й потім на цих місцях залишаються дуже помітні вм’ятини.

Позбутися таких помітних слідів не дуже легко. Особливо, якщо стіл, шафа або інші предмети меблів стояли на килимі дуже довго. Проте є дієві способи забути про цю проблему.

Повернути килиму попередній вигляд допоможе лід. Потрібно просто покласти кілька кубиків льоду на місця, де залишилися сліди від меблів, і почекати, коли вони розтануть. Після цього по прим’ятих місцях потрібно пройтися зубцями виделки, щоб розрівняти і підняти ворс.

Лід може допомогти боротися зі ще однією проблемою, яка може з’явитися у власників килимів. Бувають випадки, коли у ворс потрапляє жувальна гумка, і дістати її досить складно. У такому разі потрібно покласти на гумку кубик льоду і зачекати. Через короткий проміжок часу вона дуже легко відстане від килима.

ТОП-3 хитрощі, які допоможуть приготувати смачне пюре з картоплі

вівторок, 14 травень 2024, 0:07

Для того щоб приготувати гарний гарнір у вигляді картопляного пюре, потрібно освоїти кілька тонкощів приготування. Страва здається простою і невигадливою, проте гідно впоратися з нею під силу тільки досвідченим господиням і кулінарам. Вибирайте відпові...

Найлінивіший "Наполеон", який приготує кожен за 15 хвилин

понеділок, 13 травень 2024, 23:45

Наполеон для багатьох є одним з улюблених тортів, проте перспектива пекти тонкі коржі, а перед цим качати їх, не дуже радує. Спробуйте цей рецепт і ви зрозумієте, що ніжний наполеон можна приготувати дуже швидко і просто. Для приготування придбайте лис...