Кулінарні хитрощі покликані вирішити відразу кілька питань: прискорити приготування страв, розкрити їх смак по-новому, полегшити рутинні процеси і заощадити. Професійні кухарі назвали кілька корисних кулінарних секретів, які будуть цінними і на звичайній кухні, передають Патріоти України.
Цю пораду оцінять любителі кави, які варять напій у турці. У процесі приготування вони додають туди мускатний горіх або імбир, щоб зробити смак ще яскравішим і насиченим. Але якщо цих інгредієнтів під рукою немає, із завданням чудово впорається сіль.
Мигдальні горішки для пирога очистити за кілька хвилин можна, якщо підтримати їх у окропі 5-7 хвилин. Після цього їх кидають у холодну воду і горіхи набагато легше вислизають з тонкої шкірки.
Необов’язково відварювати качан у каструлі. Достатньо вирізати качан і відправити качан у мікрохвильову піч на 15 хвилин. Цього часу вистачить, щоб листя стало м’яким.
Натирати часник на тертці зручно, але потім доводиться довго мити інструмент. Кулінари роблять інакше: часник кладуть у поліетиленовий пакет та відбивають овоч кухонним молотком. Часник пускає сік і подрібнюється.Кулінарні хитрощі покликані вирішити відразу кілька питань: прискорити приготування страв, розкрити їх смак по-новому, полегшити рутинні процеси і заощадити.
Професійні кухарі назвали кілька корисних кулінарних секретів, які будуть цінними і на звичайній кухні.
Цю пораду оцінять любителі кави, які варять напій у турці. У процесі приготування вони додають туди мускатний горіх або імбир, щоб зробити смак ще яскравішим і насиченим. Але якщо цих інгредієнтів під рукою немає, із завданням чудово впорається сіль.
Мигдальні горішки для пирога очистити за кілька хвилин можна, якщо підтримати їх у окропі 5-7 хвилин. Після цього їх кидають у холодну воду і горіхи набагато легше вислизають з тонкої шкірки.
Необов’язково відварювати качан у каструлі. Достатньо вирізати качан і відправити качан у мікрохвильову піч на 15 хвилин. Цього часу вистачить, щоб листя стало м’яким.
Натирати часник на тертці зручно, але потім доводиться довго мити інструмент. Кулінари роблять інакше: часник кладуть у поліетиленовий пакет та відбивають овоч кухонним молотком. Часник пускає сік і подрібнюється.
Шорти – зручні, легкі й ідеально підходять для сонячного відпочинку. Але якщо ви плануєте вдягнути їх у літак, варто замислитися двічі. Стюардеса попереджає: така річ, як шорти, може стати причиною дискомфорту і навіть ризику для здоров’я під час перел...
Обмін речовин залежить від багатьох факторів — частину з них змінити неможливо (вік, стать), але інші — цілком підконтрольні. Наприклад, ви можете вплинути на якість свого сну або тип харчування, передають Патріоти України. Ми запитали Дейва Аспрі — ав...