Навіщо смажити сіль на сковороді? Лайфхак, який заощадить ваш бюджет

Сковороди з антипригарним покриттям значно спрощують усім життя. На жаль, згодом будь-який посуд втрачає свої властивості, передають Патріоти України.

Більшість людей спише її з рахунків, але її можна врятувати за допомогою звичайної солі. Разом із "Главредом" розповімо, як це зробити.

Як відновити антипригарне покриття сковороди

Все, що вам потрібно зробити, це покрити покриття сковороди товстим шаром кухонної солі. Поставте сковороду на плиту та розігрійте її, поки вона не стане гарячою. Після цього змийте сіль і висушіть сковороду. Ви побачите, що їжа тепер прилипатиме набагато повільніше.

Як прибрати нагар зі сковороди, що пригоріла

Таке трапляється з усіма: ви відвернулися на щось і їжа пригоріла. Кухня починає пахнути та наповнюватися димом, їжа зіпсувалася, а сковорідка має неприємний нагар. Є простий спосіб видалити всі шматочки, що пригоріли, зі сковороди за допомогою солі.

У цьому випадку просто насипте щедрий шар солі в сковороду, що пригоріла, і додайте трохи води, щоб покрити дно. Поставте її на слабкий вогонь і дайте закипіти воді 15 хвилин. Завдяки киплячій воді й солі шматочки, що пригоріли, швидко відпадуть від сковорідки.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...