
Сковороди з антипригарним покриттям значно спрощують усім життя. На жаль, згодом будь-який посуд втрачає свої властивості, передають Патріоти України.
Більшість людей спише її з рахунків, але її можна врятувати за допомогою звичайної солі. Разом із "Главредом" розповімо, як це зробити.
Все, що вам потрібно зробити, це покрити покриття сковороди товстим шаром кухонної солі. Поставте сковороду на плиту та розігрійте її, поки вона не стане гарячою. Після цього змийте сіль і висушіть сковороду. Ви побачите, що їжа тепер прилипатиме набагато повільніше.
Таке трапляється з усіма: ви відвернулися на щось і їжа пригоріла. Кухня починає пахнути та наповнюватися димом, їжа зіпсувалася, а сковорідка має неприємний нагар. Є простий спосіб видалити всі шматочки, що пригоріли, зі сковороди за допомогою солі.
У цьому випадку просто насипте щедрий шар солі в сковороду, що пригоріла, і додайте трохи води, щоб покрити дно. Поставте її на слабкий вогонь і дайте закипіти воді 15 хвилин. Завдяки киплячій воді й солі шматочки, що пригоріли, швидко відпадуть від сковорідки.
Кисла капуста - класика українського осіннього столу: проста, корисна, вітамінна та головне, приготувати її може кожен, навіть без кулінарних дипломів. На сторінці fermerka.ua поділилися перевіреним способом, який передається, здається, від покоління д...
Українці можуть вигідно купувати чи продавати купюри долара завдяки регулярному моніторингу ситуації на валютному ринку. В листопаді американська валюта продовжила дорожчати, хоча відслідковувалися певні ознаки низхідної тенденції. Сайт Новини.LIVE роз...