Навіщо ставити каву в холодильник - проста хитрість, про яку мало хто знає

Багато хто з нас не може обійтися без чашки кави вранці, щоб "остаточно прокинутися" й вирушити на роботу у бадьорому настрої. Тому кава, найімовірніше, є вдома на полицях у більшості людей, передають Патріоти України.

Хтось має вдома кавомолку і надає перевагу купувати каву в зернах, щоб самостійно перетворити їх у готовий до заварювання продукт. А хтось любить розчинну каву, тому завжди має вдома її запаси для швидкого приготування напою.

Але не всі здогадуються, що розчинна кава може знадобитися не лише для свого прямого використання, а й для вирішення деяких побутових проблем. Серед таких проблем, зокрема, неприємний запах з холодильника.

Такий запах може з’являтися через зіпсовані продукти або забитий дренажний отвір. Також у вашому холодильнику "поселиться" неприємний запах, якщо вчасно не витерти різні забруднення, наприклад, розлите молоко.

Але не варто у такій ситуації одразу бігти у магазин за дорогими засобами. Адже з таким завданням чудово впорається звичайна розчинна кава.

Потрібно насипати на тарілку або в іншу ємність пакетик розчинної кави і поставте у холодильник на ніч. Після використанні такого способу для знищення неприємного запаху усі запахи повинні зникнути до ранку.

ТОП-3 хитрощі, які допоможуть приготувати смачне пюре з картоплі

вівторок, 14 травень 2024, 0:07

Для того щоб приготувати гарний гарнір у вигляді картопляного пюре, потрібно освоїти кілька тонкощів приготування. Страва здається простою і невигадливою, проте гідно впоратися з нею під силу тільки досвідченим господиням і кулінарам. Вибирайте відпові...

Найлінивіший "Наполеон", який приготує кожен за 15 хвилин

понеділок, 13 травень 2024, 23:45

Наполеон для багатьох є одним з улюблених тортів, проте перспектива пекти тонкі коржі, а перед цим качати їх, не дуже радує. Спробуйте цей рецепт і ви зрозумієте, що ніжний наполеон можна приготувати дуже швидко і просто. Для приготування придбайте лис...