Навіщо треба ставити в духовку миску з водою - не всі господині це знають

Якщо ви часто готуєте домашню їжу та використовуєте духову шафу, ймовірно, ви стикаєтеся з проблемою утворення жиру та нагару навіть при застосуванні спеціального паперу чи фольги, передають Патріоти України.

Для того, щоб не доводилося ретельно очищати духовку після кожного використання, дотримуйтесь одного простого кроку. Таким чином, вам буде достатньо протерти її вологою ганчіркою, і духовка знову сяятиме чистотою, пише cpykami.

Як почистити духовку

Для чищення духовки слід змішати 100 мл 9% оцту з 1 л окропу в мисці. Потім помістіть миску в духовку, закрийте дверцята і залиште на 20 хвилин. Протягом цього часу жир та забруднення відпаряться, що дозволить легко видалити їх.

Після цього просто візьміть ганчірку, занурте її в охолоджений розчин із води та оцту, і протріть духовку до чистоти. Повторюйте цю процедуру після кожного використання духовки, щоб завжди підтримувати її в хорошому стані.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...