Навіщо тримати в холодильнику миску з оцтом - хитрість, яка вирішує поширену проблему

Погодьтеся, немає нічого неприємнішого, ніж відчувати неприємний, нудотний запах при відкритті холодильника. Тим більше, що це може вплинути і на ваші продукти, а то й цей "аромат" може заполонити всю кухню. Є кілька рішень, які прийдуть на допомогу, передають Патріоти України.

Дуже ефективний домашній метод, який врятує вас від неприємного запаху в холодильнику, це оцет, пише santeplus. Особливо якщо змішати його з лимонним соком та харчовою содою.

Як позбутися неприємного запаху в холодильнику за допомогою оцту

Всі три засоби, зазначені вище, відомі своїми очищальними, дезінфекційними та дезодораційними характеристиками. Змішайте соду, лимонний сік та оцет, налийте суміш у склянку або миску і помістіть її в холодильник. Вже за кілька годин ви відчуєте перший результат.

Також цей засіб можна використовувати і для ретельного очищення полиць і ящиків холодильника. Це допоможе вам заощадити на покупках різної побутової хімії та мийних засобів.

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...