Навіщо у ванній ставити пусту банку? Лайфхак від хитрих господинь

Господині зазвичай зберігають пусті банки у коморі, на кухні або в підвалі. Тому багатьох спочатку може здивувати порада одну таку банку завжди залишати у ванній. Але річ не у тому, щоб таким чином зберігати цей кухонний предмет, а у тому, що він може допомогти під час догляду за собою, передають Патріоти України.

Для такого лайфхаку знадобиться пуста банка ємністю 300-500 мл. Її можна поставити будь-де у ванній, щоб вона не заважала і водночас була під рукою. Кришка для банки не потрібна.

Справа у тому, що таку ємність можна використовувати під час миття волосся. Тому краще зробити її частиною вашого звичного "набору" для цієї процедури і тримати поруч із шампунем, бальзамом та масками для волосся.

Існує так званий "метод чашки". Від передбачає, що шампунь не наноситься одразу на волосся, а перед цим розчиняється у чашці. У ємність наливається невелика кількість засобу, далі туди потрібно додати води і добре перемішати. І тільки після цього суміш наносять на голову. Замість чашки дуже зручно використовувати невелику скляну банку.

У такому разі ви витратите на миття волосся меншу кількість шампуню, адже він буде добре спінений ще до нанесення. І волосся стане легше мити. Крім цього, розбавлений шампунь менше подразнює шкіру голови.

Такий спосіб захистить від пошкодження ваше волосся, до якого типу воно не належало б. Адже уже не доведеться спінювати засіб безпосередньо на голові. Також цей спосіб застосування шампуню допоможе уникнути сплутування волосся.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...