На сьогодні вінегрет користується шаленою популярністю на теренах пострадянського простору. Для його приготування не потрібно дорогих інгредієнтів і багато часу - усі складники цього салату знайдуться у будь-якій оселі, а головна морока - зварити й очистити потрібні овочі, зазначають Патріоти України.
Попри всю простоту у приготуванні, ця страва – досить смачна і, що не менш важливо, корисна. При цьому смакові якості салату можна значно покращити. І для цього достатньо звичайного молока. На перший погляд, молочні та овочеві інгредієнти ніяк не поєднуються. Однак насправді це не так
Всього 1 ст.л. молока смак салату точно не зіпсує, а навпаки – значно покращить. У вінегрету з'явиться незвичайний приємний аромат. А якщо додати в страву ще й 1 ч.л. цукру, то вінегрет набуде цікавого солодкого присмаку. Крім того, молочно-цукрове поєднання забезпечує для салату особливу соковитість.
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...