Навіщо в каву додають активоване вугілля - дивовижна відповідь про новий напій

Серед мільйонів кавоманів по всій планеті шириться і поширюється нова тенденція. Тепер активно в популярний напій насипають дуже і дуже несподівану добавку - активоване вугілля, передають Патріоти України.

Є інформація, що в перший раз таку каву почали готувати на землях стародавньої держави Батавія (чи то пак в нинішній Індонезії). І такий рецепт нібито сходить до індонезійського старого методу заварювання напою. Тепер же і в модних хіпстерських кав'ярнях можна помітити в меню позиції про спеціальну чорну каву з вугіллям.

Причому є інформація, вугілля в каві сиплять зовсім не для того, щоб якось помітно вплинути на смакові якості. І цей напій скоріше розрахований на адептів здорового способу життя.

Є поширена думка, що невелика кількість вугілля, яке кинули в каву, сприяє поліпшенню стану тіла. Мовляв, така суміш добре покращує роботу органів травлення і в цілому допомагає очищати організм.

Тобто, в цілому, деякі дієтологи стверджують, що кава з вугіллям надає крайню ефективну допомогу тілу в процесі схуднення.

Зазвичай такий курс виглядає приблизно наступним чином - на один тиждень з 1 таблеткою на 10 кожні кілограмів ваги. Але перед самим подібним очищенням тіла потрібно обов'язково і довго проконсультуватися з медиками.

Рецепт чорної кави з активованим вугіллям

Що потрібно:

  • 10 грам меленої кави;
  • 180 міліграм води;
  • 30 мілілітрів пастеризованого молока
  • таблетка активованого вугілля.

Як приготувати каву з вугіллям:

  • Почніть стандартно варити каву;
  • У дрібну крихту розламайте таблетку активованого вугілля;
  • У киплячу каву засипте отриманий порошок з вугілля, постійно помішуючи;
  • Готовий напій налийте в чашку (туди можна додати молоко).

Є секрет? Чому грошей не мають ті, хто боїться їх витрачати

вівторок, 19 березень 2024, 8:12

Ми часто відчуваємо незручність, коли говоримо про гроші: не важливо, чи просимо ми збільшення, чи торгуємося за знижку, даємо в борг або призначаємо ціну на свої послуги, передають Патріоти України. Коли грошей не вистачає, нам неприємно в цьому визна...

Забудете про неприємний запах! Як легко очистити пральну машину

вівторок, 19 березень 2024, 7:56

Багато українських господинь, які обізнані з тонкощами роботи пралок у різних режимах, іноді стикаються з тим, що з часом пральна машинка починає неприємно пахнути всередині, передають Патріоти України.передають Патріоти України. І цей сморід переходит...