Для чого в різні складові пельменів додають оцет і який вплив він має на всі компоненти - читайте далі, передають Патріоти України.
Вживати пельмені з оцтом, маслом і перцем - вже давно традиція. Однак з'явилася вона досить просто, оцет - набагато дешевше сметани, саме тому його стали подавати до пельменів. З тих пір, коли така подача стала популярною - багато хто звик до смаку таких пельменів і він став постійним. Однак крім смаку оцет дає і інший вплив.
Для того, щоб зліпити ідеальні пельмені, необхідно гарне і "зручне" тісто. Таким воно виходить, якщо в нього додати оцет. З додаванням цього інгредієнта тісто перестає прилипати до рук, не стискається, добре розкочується, стає еластичним і м'яким. Можна сказати, що оцет в тесті для пельменів може зіграти одну з головних ролей.
Фарш в пельменях, як і будь - яка інша начинка в будь-якій страві - гарантія смаку. Для того, щоб він вийшов смачним всі використовують різні рецепти і компоненти. Однак один з найпростіших способів зробити фарш хорошим - додати в нього оцет. Цей компонент здатний зробити фарш більш соковитим і м'яким. Однак в таких цілях оцет краще трохи розвести.
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...