Для чого в різні складові пельменів додають оцет і який вплив він має на всі компоненти - читайте далі, передають Патріоти України.
Вживати пельмені з оцтом, маслом і перцем - вже давно традиція. Однак з'явилася вона досить просто, оцет - набагато дешевше сметани, саме тому його стали подавати до пельменів. З тих пір, коли така подача стала популярною - багато хто звик до смаку таких пельменів і він став постійним. Однак крім смаку оцет дає і інший вплив.
Для того, щоб зліпити ідеальні пельмені, необхідно гарне і "зручне" тісто. Таким воно виходить, якщо в нього додати оцет. З додаванням цього інгредієнта тісто перестає прилипати до рук, не стискається, добре розкочується, стає еластичним і м'яким. Можна сказати, що оцет в тесті для пельменів може зіграти одну з головних ролей.
Фарш в пельменях, як і будь - яка інша начинка в будь-якій страві - гарантія смаку. Для того, щоб він вийшов смачним всі використовують різні рецепти і компоненти. Однак один з найпростіших способів зробити фарш хорошим - додати в нього оцет. Цей компонент здатний зробити фарш більш соковитим і м'яким. Однак в таких цілях оцет краще трохи розвести.
Усе, що ми знали про користь темного шоколаду, виявилося звичайним маркетингом. Як з’ясувало видання The Economist, твердження про те, що гіркий шоколад допомагає серцю та знижує тиск завдяки високому вмісту флаванолів - лише напівправда, передають Пат...
У сучасному світі важко уявити день без екранів. Телевізор гуде фоном, ноутбук нагадує про термінові справи, а смартфон без кінця сповіщає про новини й повідомлення, передають Патріоти України. Багато хто настільки звик до цього шуму, що навіть їсть п...