Навіщо водії в Латинській Америці ставлять пляшку з водою на дах припаркованої автівки

Свої прикмети і повір’я мають автомобілісти всіх країн світу: деякі цілком логічні та зрозумілі, а інші — сповнені містики, заснованих, як правило, на міфах.

Деякі не підпадають під жоден з вищеописаних варіантів. Наприклад, в Аргентині водії ставлять на дах своїх машин каністру чи пляшку. Аргентинські водії у такий спосіб дають зрозуміти, що машина продається: просто привертають до неї увагу, щоб збільшити аудиторію тих, хто цікавиться покупкою автівки.

Здавалося б, дивна річ: давним-давно та повсюдно автомобілі продають в інтернеті. Зробив гарні фото, написав цікавий і чесний текст — і чекай на клієнта. Однак, як показує практика, величезна кількість угод здійснюються завдяки старим дідівським технологіям.

По-перше, багато водіїв не користуються інтернетом: літні і навіть просто дорослі досі вважають за краще дивитися очима і лише потім приймати рішення. Друга група – автомобілісти, які не знають, що хочуть. Чи не вибрали модель і марку. Ну і третій варіант – ті, хто не хоче далеко їздити і переглядати авто.

Незважаючи на всі досягнення мережі, таких людей безліч в усіх країнах, тому вирішивши продавати автомобіль – не соромтеся повісити на нього наліпку «продаю».

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...