Навіщо вовняну кофту класти в морозилку? Хитрий спосіб позбутися надокучливої проблеми

Ви придбали теплу кофту, яка вам дуже прийшлася до смаку і добре "вписується" у погоду холодного періоду року? Ви з нетерпінням чимшвидше її одягаєте на роботу або на ділову чи романтичну зустріч, і тут виявляєте неприємний сюрприз - придбана річ залишає повсюди слід зі своїх ворсинок, передають Патріоти України.

Така ситуація, напевно, хоча б раз переслідувала кожного із нас. І ця проблема здатна не просто зіпсувати настрій, а й поставити людину в незручне становище в різних життєвих ситуаціях.

Тому краще наперед поцікавитися питанням, що робити, якщо річ сильно линяє і залишає ворс на різних поверхнях. Тоді вдасться уникнути неприємних ситуацій у подальшому.

Якщо кофта залишає ворсинки, можна перед тим, як її одягати, скористатися простим лайфхаком із застосуванням морозильної камери.

Потрібно взяти поліетиленовий або целофановий пакет потрібного розміру, покласти туди річ і щільно зав’язати. Це потрібно для того, щоб кофта не увібрала у себе запахи продуктів, які зберігаються у морозилці. Далі відправляємо пакет на полицю морозильної камери і залишаємо його там на термін від 3 до 5 годин.

Коли цей час мине, заберіть звідти пакет з кофтою, зачекайте, поки річ нагріється, і можете її одягати. Після такої "морозної обробки" ворс не буде так сильно лізти. І ви зможете спокійно відправлятися у цій кофті в офіс або йти на прогулянку без страху, що ваша річ залишатиме свій слід на різних поверхнях.

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...