Небагато спецій можуть похвалитися таким широким спектром застосування, як гвоздика. Засушені бутони гвоздики додають рецепти глінтвейну, маринованих грибів або риби під маринадом, передають Патріоти України.
Гвоздика – та сама пряність, яка користується популярністю у всьому світі. Не залишилася осторонь і кулінарна столиця Франції.
Саме французам треба дякувати за їхній чудовий винахід – цибулина клуте, що дослівно перекладається як цибулина, оббита цвяхами. У звичайну почищену цибулину, яку, зрозуміло, попередньо слід очистити від лушпиння, встромляють кілька гвоздикових бутонів.
Їхня точна кількість невідома, у цій справі слід орієнтуватися на власний смак, проте 5-6 штучок буде цілком достатньо.
Таку цибулину додають у процесі приготування різних страв – супів, гарнірів, м’ясних чи рибних страв, а по завершенні готування легко витягають її з каструлі або сотейника.
Завдяки додаванню цибулини клуте обід або вечеря набуває особливого аромату. При цьому нікому в тарілці не зустрінеться гіркуватий та пряний бутон.
Вапняний наліт, який накопичується на дні чайника, може бути важко очистити, але є швидкий і простий спосіб позбутися цих стійких плям, додавши в чайник один натуральний продукт, передають Патріоти України. Замість того, щоб купувати засіб для видаленн...
Цей пиріг вражає простотою та швидкістю приготування. Все змішати і викласти на деко, навіть ніяка форма не знадобиться. Найголовніше – постаратися на початку добре збити яйця, а далі все дуже просто і швидко, передають Патріоти України. Пиріг виходить...