Навіщо втикати гвоздику в цибулю - хитрість, про яку ви ще не знали

Небагато спецій можуть похвалитися таким широким спектром застосування, як гвоздика. Засушені бутони гвоздики додають рецепти глінтвейну, маринованих грибів або риби під маринадом, передають Патріоти України.

Гвоздика – та сама пряність, яка користується популярністю у всьому світі. Не залишилася осторонь і кулінарна столиця Франції.

Саме французам треба дякувати за їхній чудовий винахід – цибулина клуте, що дослівно перекладається як цибулина, оббита цвяхами. У звичайну почищену цибулину, яку, зрозуміло, попередньо слід очистити від лушпиння, встромляють кілька гвоздикових бутонів.

Їхня точна кількість невідома, у цій справі слід орієнтуватися на власний смак, проте 5-6 штучок буде цілком достатньо.

Таку цибулину додають у процесі приготування різних страв – супів, гарнірів, м’ясних чи рибних страв, а по завершенні готування легко витягають її з каструлі або сотейника.

Завдяки додаванню цибулини клуте обід або вечеря набуває особливого аромату. При цьому нікому в тарілці не зустрінеться гіркуватий та пряний бутон.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...