Якщо продукт деякий час полежить у молоці, то він втратить гіркоту і набуде ніжності. Однак досвідчені господині ще заливають печінку окропом. Такий спосіб замочування має кілька переваг перед “молочним”. По-перше, він забирає менше часу. По-друге, страва виходить ще смачнішою.
Спочатку печінку потрібно нарізати і видалити всі плівочки. Потім шматочки потрібно відправити в глибоку ємність і залити окропом. Зачекати треба лише дві хвилини. Після цього печінку можна класти на сковороду.
Якщо печінка пройшла попередню «гарячу» обробку, то в результаті обсмажування чи тушкування вона вийде м’якою та ніжною. Крім того, не буде жодної гіркоти. А ще страва точно не стане джерелом неприємного запаху. Виходить швидко та смачно, як подобається багатьом господиням та гурманам.
Коти століттями вважалися хранителями дому та символами удачі. Сьогодні і науковці, і езотерики погоджуються: спілкування з котами може позитивно впливати на атмосферу в оселі та на психоемоційний стан людей, передають Патріоти України. Чому коти прино...
Любов дарує відчуття щастя і дозволяє дивитися на світ крізь рожеві окуляри. У здорових стосунках обидва партнери відчувають безпеку і задоволення. Але коли лише один намагається вкладати почуття, такі стосунки стають виснажливими і підривають самооцін...