Якщо продукт деякий час полежить у молоці, то він втратить гіркоту і набуде ніжності. Однак досвідчені господині ще заливають печінку окропом. Такий спосіб замочування має кілька переваг перед “молочним”. По-перше, він забирає менше часу. По-друге, страва виходить ще смачнішою.
Спочатку печінку потрібно нарізати і видалити всі плівочки. Потім шматочки потрібно відправити в глибоку ємність і залити окропом. Зачекати треба лише дві хвилини. Після цього печінку можна класти на сковороду.
Якщо печінка пройшла попередню «гарячу» обробку, то в результаті обсмажування чи тушкування вона вийде м’якою та ніжною. Крім того, не буде жодної гіркоти. А ще страва точно не стане джерелом неприємного запаху. Виходить швидко та смачно, як подобається багатьом господиням та гурманам.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...