Якщо продукт деякий час полежить у молоці, то він втратить гіркоту і набуде ніжності. Однак досвідчені господині ще заливають печінку окропом. Такий спосіб замочування має кілька переваг перед “молочним”. По-перше, він забирає менше часу. По-друге, страва виходить ще смачнішою.
Спочатку печінку потрібно нарізати і видалити всі плівочки. Потім шматочки потрібно відправити в глибоку ємність і залити окропом. Зачекати треба лише дві хвилини. Після цього печінку можна класти на сковороду.
Якщо печінка пройшла попередню «гарячу» обробку, то в результаті обсмажування чи тушкування вона вийде м’якою та ніжною. Крім того, не буде жодної гіркоти. А ще страва точно не стане джерелом неприємного запаху. Виходить швидко та смачно, як подобається багатьом господиням та гурманам.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...