Навіщо заливати в унітаз борну кислоту на ніч? Вранці ви його просто не впізнаєте!

"Забруднити" унітаз може навіть просто проточна вода, як би це дивно не звучало. Адже у ній містяться різні домішки, що з часом призводить до появи іржавих слідів або вапняного нальоту, передають Патріоти України.

Для того, щоб уникнути таких неприємних сюрпризів, унітаз, ванну і раковину потрібно регулярно мити. Тоді забруднення не встигнуть в’їстися у поверхню, і позбутися від них буде набагато легше. Якщо ж "запустити" цю проблему, то потім не вдасться обійтися без хімічних засобів з досить агресивним складом.

Для того, щоб унітаз постійно сяяв чистотою, можна скористатися цікавою хитрістю, яку використовують багато господинь. Знадобиться простий аптечний засіб – борна кислота.

Можна придбати в аптеці або рідку борну кислоту, або порошкоподібну. У першому випадку речовину потрібно просто залити в унітаз і залишити на всю ніч. Приблизно 10 годин буде достатньо, щоб засіб розчинив іржу та наліт, які утворилися в унітазі. Якщо ж у вас є порошкоподібна борна кислота, її потрібно розчинити у теплій воді, і тоді залити в унітаз.

Для кращого ефекту і в першому, і в другому випадку можна також додати лимонний сік. Тоді забруднення очистяться ще краще. Вранці після застосування такого засобу залишиться лише добре протерти унітаз йоржиком.

Ви будете здивовані! Дослідники назвали овоч, який ефективно підіймає рівень "хорошого" холестерину

четвер, 25 квітень 2024, 6:56

З кожним роком у людському організмі зростає рівень холестерину. Щоб цьому запобігти, можна кинути палити, зменшити споживання алкоголю та підтримувати свою вагу на нормальному рівні. Як пише Healthdigest, щоб знизити рівень загального холестерину, мож...

Психологічний тест! Оберіть дерео - і дізнайтеся, яка емоція у вас домінує

четвер, 25 квітень 2024, 6:12

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що коїться в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: яка емоція у вас домінує, передають Патріоти України. Розгляньте дерева на картинці, і виберіть одне,...