Навіщо засохлий багет миють під холодною водою і загортають у фольгу - рецепт нейовірно смачних грінок

Смачні рецепти вишуканих грінок з багетом люблять всі. Ось тільки не завжди багет має свіжий смак. Якщо ви купили багет ввечері, а на ранок він вже засох, тоді потрібно його терміново реанімувати, передають Патріоти України.

Ніколи смачні грінки не виходити з засохлим багетом. Хрусткі грінки можна приготувати дуже просто.

Як зберігати багет, щоб він був м'яким

  • Свіжий хліб, булочки або багет найкраще зберігати в сухому місці при температурі 20 градусів.
  • Щоб з багета не перетворилися сухарі, не можна зберігати хліб біля прямих сонячних променів.
  • Хліб не можна прибирати в холодильник. З хліба низька температура витягує всю вологу, що призводить до сухаря.
  • Булочки найкраще зберігати в контейнерах, але не в пластикових.
  • Хліб і багет краще зберігати в паперових пакетах.
  • Крім того, багет дуже добре тримає свіжість у звичайній фользі.

Навіщо багет миють під холодною водою

Якщо багет засох, не поспішайте його викидати. Увімкніть маленьку цівку холодної води і промийте 20 секунд хліб.

Перекладіть його відразу в фольгу та відправте в духовку.

Духовка повинна бути розігрітій до 200-220 градусів.

Багет "запікати" 12 хвилин. М'яка і смачна скоринка забезпечена. Багет буде як новенький.

Смачні грінки з багета без м'яса за 5 хвилин - рецепт

Вам потрібно:

  • Гриби - 7 шт (печериці)
  • Сметана або грецький йогурт
  • Багет
  • Зелень (петрушка, руколла)
Грінки на сковороді за 5 хвилин рецепт / goodfon.ru

Сметану або майонез змішати з улюбленими приправами.

Багет порізати невеликими шматочками та підсушити на сковороді гриль.

Намазати багет сметаною з приправами. Можна додати часник.

Гриби помити, почистити та порізати тонкими слайсами.

Обсмажити на оливковій олії гриби та перекласти на грінки.

Зелень помити, трохи подрібнити петрушку.

Прикрасити грінку руколою та петрушкою. Можна посипати насінням льону або гарбузовим насінням.

От у чому секрет! Що додати до дерунів, щоб вони не вбирали багато олії при смаженні

субота, 20 квітень 2024, 17:09

Дерун - національна українська страва. У місті Коростень щорічно проводиться Міжнародний фестиваль деруна, та є пам’ятник цій чудовій страві. Та, певно, не знайдеться українця, який би не любив ласувати картопляними оладками, передають Патріоти Україн...

Господиням на замітку! Що не можна класти до великодного кошика, а що потрібно освятити

субота, 20 квітень 2024, 12:30

Що потрібно покласти у святковий кошик, аби освятити на Великдень, передають Патріоти України. Головне церковне свято — Світле Христове Воскресіння — 2024 року християни Східного обряду будуть святкувати 5 травня. З нагоди свята, напередодні у Велику ...