Смачні рецепти вишуканих грінок з багетом люблять всі. Ось тільки не завжди багет має свіжий смак. Якщо ви купили багет ввечері, а на ранок він вже засох, тоді потрібно його терміново реанімувати, передають Патріоти України.
Ніколи смачні грінки не виходити з засохлим багетом. Хрусткі грінки можна приготувати дуже просто.
Якщо багет засох, не поспішайте його викидати. Увімкніть маленьку цівку холодної води і промийте 20 секунд хліб.
Перекладіть його відразу в фольгу та відправте в духовку.
Духовка повинна бути розігрітій до 200-220 градусів.
Багет "запікати" 12 хвилин. М'яка і смачна скоринка забезпечена. Багет буде як новенький.
Вам потрібно:
Сметану або майонез змішати з улюбленими приправами.
Багет порізати невеликими шматочками та підсушити на сковороді гриль.
Намазати багет сметаною з приправами. Можна додати часник.
Гриби помити, почистити та порізати тонкими слайсами.
Обсмажити на оливковій олії гриби та перекласти на грінки.
Зелень помити, трохи подрібнити петрушку.
Прикрасити грінку руколою та петрушкою. Можна посипати насінням льону або гарбузовим насінням.
Чому краще не спішити поперед сусідів у цій справі та чому доцільніше орати город пізніше, ніж раніше, передають Патріоти України. Ось які аргументи наводить Анатолій Ярошенко. 1. Холодний ґрунт набагато щільніший і навантаження на техніку набагато біл...
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...