Смачні рецепти вишуканих грінок з багетом люблять всі. Ось тільки не завжди багет має свіжий смак. Якщо ви купили багет ввечері, а на ранок він вже засох, тоді потрібно його терміново реанімувати, передають Патріоти України.
Ніколи смачні грінки не виходити з засохлим багетом. Хрусткі грінки можна приготувати дуже просто.
Якщо багет засох, не поспішайте його викидати. Увімкніть маленьку цівку холодної води і промийте 20 секунд хліб.
Перекладіть його відразу в фольгу та відправте в духовку.
Духовка повинна бути розігрітій до 200-220 градусів.
Багет "запікати" 12 хвилин. М'яка і смачна скоринка забезпечена. Багет буде як новенький.
Вам потрібно:
Сметану або майонез змішати з улюбленими приправами.
Багет порізати невеликими шматочками та підсушити на сковороді гриль.
Намазати багет сметаною з приправами. Можна додати часник.
Гриби помити, почистити та порізати тонкими слайсами.
Обсмажити на оливковій олії гриби та перекласти на грінки.
Зелень помити, трохи подрібнити петрушку.
Прикрасити грінку руколою та петрушкою. Можна посипати насінням льону або гарбузовим насінням.
У холодну пору року лобове скло автомобіля швидко покривається льодом, а двірники примерзають. Уникнути цього допоможе простий спосіб, для якого не потрібні спеціальні засоби – лише речі, які є майже в кожному домі. Про це повідомило видання The Sun, п...
Чай у радянській родині був не лише напоєм, а й цілим ритуалом. Ще з 1920-х років, коли в країні був введений сухий закон і алкоголь став недоступним, чаювання стало популярною альтернативою. Радянське суспільство привчилося до ароматного чаю, і навіть...