
Гранично простий і швидкий спосіб зварити овочі існує. Зробити це можна в мікрохвильовці. Безперечною перевагою є не тільки швидкість приготування, але і те, що готові овочі залишаються соковитими і мають насичений смак, передають Патріоти України.
Варто врахувати, що час обробки безпосередньо залежить від кількості овочів. При цьому багато його не знадобиться. Навіть для приготування буряка необхідно в середньому хвилин 10. Спочатку чистий буряк укладаємо в поліетиленовий пакет. Додаємо в пакет близько 100 мл води і зав'язуємо.
Протикаємо в декількох місцях зубочисткою і розміщуємо на підходящій тарілці. Відправляємо буряк в мікрохвильовку, встановивши таймер на 10 хвилин і виставивши максимальну потужність.
Аналогічно чинимо з морквою і картоплею. Укладаємо овочі в окремі пакети, а ось в мікрохвильовку відправити їх можна і разом. У даному разі овочів більше, а значить і час приготування необхідно злегка збільшити. На готовність овочі перевіряємо за допомогою шпажок. Більш деталей, що стосуються приготування овочів, у відео:
Бажання з’їсти щось гірке - рідкісне, але воно теж може бути важливим сигналом тіла. Гіркий смак активує роботу травної системи, печінки та жовчного міхура, тому тяга до нього часто пов’язана саме з цими органами, передають Патріоти України. 1. Печінка...
Іноді нас раптом тягне на лимони, квашену капусту чи інші кислі продукти. Такі бажання не випадкові - вони можуть сигналізувати про певні зміни в організмі або нестачу корисних речовин, передають Патріоти України. 1. Проблеми з травленням Якщо вам хоч...