Гранично простий і швидкий спосіб зварити овочі існує. Зробити це можна в мікрохвильовці. Безперечною перевагою є не тільки швидкість приготування, але і те, що готові овочі залишаються соковитими і мають насичений смак, передають Патріоти України.
Варто врахувати, що час обробки безпосередньо залежить від кількості овочів. При цьому багато його не знадобиться. Навіть для приготування буряка необхідно в середньому хвилин 10. Спочатку чистий буряк укладаємо в поліетиленовий пакет. Додаємо в пакет близько 100 мл води і зав'язуємо.
Протикаємо в декількох місцях зубочисткою і розміщуємо на підходящій тарілці. Відправляємо буряк в мікрохвильовку, встановивши таймер на 10 хвилин і виставивши максимальну потужність.
Аналогічно чинимо з морквою і картоплею. Укладаємо овочі в окремі пакети, а ось в мікрохвильовку відправити їх можна і разом. У даному разі овочів більше, а значить і час приготування необхідно злегка збільшити. На готовність овочі перевіряємо за допомогою шпажок. Більш деталей, що стосуються приготування овочів, у відео:
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...