Навіть на вигляд дуже апетитно! Натуральний домашній сальтисон - точно припаде вам до смаку

Сальтисон - страва, схожа на ковбасу. Готується з різного відвареного м'яса з додаванням желатину. Виходить смачною і досить красиво виглядає. Можна використовувати замість ковбаси для перекусу або подати на додаток до святкової м'ясної нарізки, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 3 кілограми свинячої рульки
  • 1 кілограмів м'яса
  • 3 літри води
  • 2 столові ложки солі
  • 5 грамів желатину
  • спеції

Починаємо приготування:

  1. У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль, спеції і кладемо м'ясо. Доводимо знову до кипіння і варимо 3 години.
  2. У миску кладемо желатин і заливаємо водою. Залишаємо набрякнути.
  3. М'ясо відокремлюємо від кістки і нарізаємо шматочками.
  4. Форму застилаємо харчовою плівкою. Кладемо шматочок шкури і кладемо м'ясо. Добре ущільнюємо його.
  5. Желатин розтоплюємо і змішуємо з бульйоном, додаємо до заготівлі. Знову добре ущільнюємо. Накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник. Найкраще зверху поставити невеликий тягарець.
  6. Готову страву подаємо до столу.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...