Перед Масляною у 2024 році пропонуємо секрети приготування тоненьких млинців. Про важливі моменти, які дозволять готувати цю страву ідеальною навіть з першого млинця, розповів відомий кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України.
Неважливо, кімнатної температури будуть продукти чи ви дістанете їх із холодильника. Для багатьох видів тіста це важливо, але млинці — виняток.
А от на жирність слід звернути увагу. Чим жирніше молоко, тим багатшим буде смак.
Додавайте борошно порціями, постійно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Не забудьте просіяти його перед додаванням.
Регулюйте цукор залежно від того, яку начинку ви хочете додати — солодку чи солону, і до вашого смаку. Пам'ятайте, що чим більше цукру, тим більш рум'яними будуть млинці.
Обов'язково дайте готовому тісту відпочити 10 хвилин. Це потрібно зробити, щоб розійшлася клітковина, і млинці не рвалися під час смаження.
Використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Змастіть її олією або шматочком сала, як робили наші предки — до речі, на смак це не вплине.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...