Перед Масляною у 2024 році пропонуємо секрети приготування тоненьких млинців. Про важливі моменти, які дозволять готувати цю страву ідеальною навіть з першого млинця, розповів відомий кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України.
Неважливо, кімнатної температури будуть продукти чи ви дістанете їх із холодильника. Для багатьох видів тіста це важливо, але млинці — виняток.
А от на жирність слід звернути увагу. Чим жирніше молоко, тим багатшим буде смак.
Додавайте борошно порціями, постійно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Не забудьте просіяти його перед додаванням.
Регулюйте цукор залежно від того, яку начинку ви хочете додати — солодку чи солону, і до вашого смаку. Пам'ятайте, що чим більше цукру, тим більш рум'яними будуть млинці.
Обов'язково дайте готовому тісту відпочити 10 хвилин. Це потрібно зробити, щоб розійшлася клітковина, і млинці не рвалися під час смаження.
Використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Змастіть її олією або шматочком сала, як робили наші предки — до речі, на смак це не вплине.
І якщо раніше вибір тонального засобу часто нагадував гру у лотерею, то сьогодні, завдяки професійним порадам і технологіям, можна знайти відтінок, який буде ніби створений спеціально для вас, про це розповіло видання Real Simple, передають Патріоти Ук...
Війна в Україні суттєво змінила фінансовий ринок і підходи до отримання міжнародної допомоги. Традиційні методи не завжди гарантують необхідний рівень безпеки та ефективності транзакцій. Своєю чергою криптовалюти дозволяють виконувати швидкі прозорі оп...