
Перед Масляною у 2024 році пропонуємо секрети приготування тоненьких млинців. Про важливі моменти, які дозволять готувати цю страву ідеальною навіть з першого млинця, розповів відомий кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України.
Неважливо, кімнатної температури будуть продукти чи ви дістанете їх із холодильника. Для багатьох видів тіста це важливо, але млинці — виняток.
А от на жирність слід звернути увагу. Чим жирніше молоко, тим багатшим буде смак.
Додавайте борошно порціями, постійно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Не забудьте просіяти його перед додаванням.
Регулюйте цукор залежно від того, яку начинку ви хочете додати — солодку чи солону, і до вашого смаку. Пам'ятайте, що чим більше цукру, тим більш рум'яними будуть млинці.
Обов'язково дайте готовому тісту відпочити 10 хвилин. Це потрібно зробити, щоб розійшлася клітковина, і млинці не рвалися під час смаження.
Використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Змастіть її олією або шматочком сала, як робили наші предки — до речі, на смак це не вплине.
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...
Тести на риси особистості - справа непроста, і коли доходить до справжньої діагностики, тут краще звертатись до психолога. Однак популярні в інтернеті оптичні ілюзії теж можуть допомогти пізнати себе краще. Дивіться фото нижче, передають Патріоти Украї...