Навіть серце відіграє меншу роль: Цей орган визначає, скільки проживе людина - несподівана відповідь

Як виявилося, попри твердження, що від роботи серця залежить тривалість життя людини, знайшлося інше переконання, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Виявляється, печінка теж грає не останню роль — а іноді навіть важливішу. Печінка в людському організмі виконує ряд найскладніших функцій. І ці завдання не зрівняються з роботою серця.

Лікарі зазначають, що печінку нема чим замінити. Порушення її роботи може стати "роковим" для життя. У першу чергу необхідно пам'ятати, що печінка відповідає за очищення організму від токсинів, що накопичуються. Найчастіше вони потрапляють через кишечник із зовнішнього середовища.

Другий важливий момент — цей орган відповідає за синтез жовчі та енергетичний запас організму. Однак і це ще не все. У печінці синтезується дуже велика кількість біологічно активних речовин, ферментів та гормонів. Наприклад білок альбумін — головний переносник маси корисних та шкідливих речовин в організмі. Цей орган одночасно виконує велику кількість завдань, змушуючи організм справно функціонувати.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...