Навіть стара обробна дошка стане як нова - перевірений "дідівський" спосіб

Чим би ви не користувалися на своїй кухні, через кілька років сліди використання будуть дуже видно, особливо на кухонній дошці, яка щодня "працює", можливо навіть без "вихідних", передають Патріоти України.

Згодом вона покривається жирними плямами, що в’їлися, і розлученнями від вологи, які важко зникають, як би їх не відмивали. Однак повернути обробну дошку її колишній вигляд цілком реально.

Спеціально на такий випадок є перевірений "дідівський" спосіб, повідомляє портал "Смачно+". Будьте впевнені, що з таким лайфхаком вам не доведеться щоразу купувати нову дошку. Ну лише у тому випадку, якщо вам захочеться її оновити.

Як повернути кухонній обробній дошці її колишній вигляд

Вам знадобиться звичайний вазелін. Натріть виріб і залиште його на 12 годин. Склад повинен вбратися, після чого мітки зникнуть. Потім змийте залишки вазеліну водою та мийним засобом для посуду та користуйтеся обробною дошкою, як завжди. А якщо на поверхні з’явилися шорсткості, то їх позбутися і того простіше: просто потріть сумішшю з соди і зубної пасти.

Яких змін в житті вам не вистачає - тест у картинці

вівторок, 14 травень 2024, 9:13

Якщо ви живете у повсякденній рутині і давно мрієте змінити своє життя, але не знаєте з чого почати — тест у картинці дасть вам необхідні відповіді. Ваше внутрішнє відчуття підкаже, в якому напрямку вам необхідно рухатися. Подивіться на зображення і об...

Жіночий психологічний тест: Тест у картинці визначить вашого ідеального чоловіка

вівторок, 14 травень 2024, 8:12

Хоч всі жінки зазвичай і перераховують доволі схожий список вимог до потенційного бойфренда, кожній важливіше щось своє. Щоправда, ваші мрії далеко не завжди можуть збігатися з тим, що вам справді необхідно. Деталі. Пропонуємо дізнаємося, який чоловік ...