Навіть стійка чорна пліснява зійде! З чого приготувати потужну очищувальну пасту

Проблема з пліснявою часто з’являється у ванній кімнаті, де підвищена вологість. Однак грибок може "оселитися" і в інших кімнатах, боротися з ним потрібно якнайшвидше, передають Патріоти України.

Щоб позбутися цвілі в будинку, приготуйте пасту для чищення з підручних засобів. Дієвим лайфхаком поділилося видання Express.

Для видалення плісняви домогосподарства часто використовують оцет. Для цього розпиліть рідину прямо на запліснявілі ділянки в нерозбавленому вигляді та залиште на одну-дві години, перш ніж змити. За цей час оцет убереться навіть у такі пористі поверхні, як дерево.

Для остаточного знищення чорної плісняви змішайте харчову соду, оцет і воду. Саморобний розчин – потужний очисник, який знищить найстійкіший грибок.

Додамо, що позбутися плісняви допоможе профілактика, адже завжди легше запобігти проблемі, а не викорінювати її. Для цього регулярно оглядайте такі області, як кути, краї та приховані місця, оскільки цвіль часто ховається у важкодоступних місцях. Крім того, негайно усувайте будь-які витоки або несправності сантехніки, щоб уникнути підвищеного рівня вологості в приміщенні.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...