Навіть тісто не треба розкачувати! Швидка піца на сковороді - всього 10 хвилин і апетитна випічка готова

Ви любите їсти піцу, але у вас зовсім немає бажання і часу її готувати, передають Патріоти України. Одна думка, що це може зайняти не одну годину, лякає вас страшніше, ніж страшний сон?

Цей рецепт може похвалитися своєю оригінальністю і досить швидким приготуванням. Приготована за таким рецептом швидка піца на сковороді буде соковитою і дуже ніжною.

Страва підійде, якщо до вас ідуть друзі на посиденьки, або вам потрібно приготувати ситний сніданок для своєї сім'ї. У будь-якому випадку всі залишаться задоволеними і її з'їдять за лічені хвилини. Склад начинки не є принциповим, ви можете використовувати ваші улюблені інгредієнти для піци.

Інгредієнти для тіста:

  • сметана — 4 ст. л.
  • майонез — 4 ст. л.
  • яйця — 2 штуки
  • борошно — 9 ст. л. (без гірки)

Для начинки:

  • сир твердий — 50 г
  • шинка або ковбаса — 100 г
  • помідор — 1 шт
  • зелень — за смаком

Приготування:

Змішуємо всі інгредієнти для тіста. Повинно вийти рідке тісто, як сметана. Після цього його виливаємо в сковороду. Сковорідку попередньо потрібно змастити рослинною олією.

Викладаємо шинку або копчену ковбасу, яку потрібно попередньо нарізати не великими. Наверх піци викладаємо нарізані помідори. Після цього все посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою. Ставимо нашу піцу на плиту і готуємо на маленькому вогні. Через 5 хвилин посипаємо подрібненою зеленню.

Готовність піци визначається по верхньому шару сиру, він повинен гарненько розплавитися. Низ нашої випічки повинен трохи підрум'янитися і стати твердуватим. Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...