Ви любите їсти піцу, але у вас зовсім немає бажання і часу її готувати, передають Патріоти України. Одна думка, що це може зайняти не одну годину, лякає вас страшніше, ніж страшний сон?
Цей рецепт може похвалитися своєю оригінальністю і досить швидким приготуванням. Приготована за таким рецептом швидка піца на сковороді буде соковитою і дуже ніжною.
Страва підійде, якщо до вас ідуть друзі на посиденьки, або вам потрібно приготувати ситний сніданок для своєї сім'ї. У будь-якому випадку всі залишаться задоволеними і її з'їдять за лічені хвилини. Склад начинки не є принциповим, ви можете використовувати ваші улюблені інгредієнти для піци.
Інгредієнти для тіста:
Для начинки:
Приготування:
Змішуємо всі інгредієнти для тіста. Повинно вийти рідке тісто, як сметана. Після цього його виливаємо в сковороду. Сковорідку попередньо потрібно змастити рослинною олією.
Викладаємо шинку або копчену ковбасу, яку потрібно попередньо нарізати не великими. Наверх піци викладаємо нарізані помідори. Після цього все посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою. Ставимо нашу піцу на плиту і готуємо на маленькому вогні. Через 5 хвилин посипаємо подрібненою зеленню.
Готовність піци визначається по верхньому шару сиру, він повинен гарненько розплавитися. Низ нашої випічки повинен трохи підрум'янитися і стати твердуватим. Приємного апетиту!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...