Навіть тісто не треба розкачувати! Швидка піца на сковороді - всього 10 хвилин і апетитна випічка готова

Ви любите їсти піцу, але у вас зовсім немає бажання і часу її готувати, передають Патріоти України. Одна думка, що це може зайняти не одну годину, лякає вас страшніше, ніж страшний сон?

Цей рецепт може похвалитися своєю оригінальністю і досить швидким приготуванням. Приготована за таким рецептом швидка піца на сковороді буде соковитою і дуже ніжною.

Страва підійде, якщо до вас ідуть друзі на посиденьки, або вам потрібно приготувати ситний сніданок для своєї сім'ї. У будь-якому випадку всі залишаться задоволеними і її з'їдять за лічені хвилини. Склад начинки не є принциповим, ви можете використовувати ваші улюблені інгредієнти для піци.

Інгредієнти для тіста:

  • сметана — 4 ст. л.
  • майонез — 4 ст. л.
  • яйця — 2 штуки
  • борошно — 9 ст. л. (без гірки)

Для начинки:

  • сир твердий — 50 г
  • шинка або ковбаса — 100 г
  • помідор — 1 шт
  • зелень — за смаком

Приготування:

Змішуємо всі інгредієнти для тіста. Повинно вийти рідке тісто, як сметана. Після цього його виливаємо в сковороду. Сковорідку попередньо потрібно змастити рослинною олією.

Викладаємо шинку або копчену ковбасу, яку потрібно попередньо нарізати не великими. Наверх піци викладаємо нарізані помідори. Після цього все посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою. Ставимо нашу піцу на плиту і готуємо на маленькому вогні. Через 5 хвилин посипаємо подрібненою зеленню.

Готовність піци визначається по верхньому шару сиру, він повинен гарненько розплавитися. Низ нашої випічки повинен трохи підрум'янитися і стати твердуватим. Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...