Навіть замісу тіста не треба: Соковитий і смачний пиріг із лаваша з фаршем і капустою - підкорює всіх своїм смаком і виглядом

Соковитий і смачний пиріг з лаваша з фаршем і капустою. Готується легко, просто і швидко, і до того ж з доступних продуктів, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Лаваш — 2 листи — розміром 30х22 см.
  • Цибуля — 150 грамів
  • Морква — 150 грамів
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Часник — 1 зуб.
  • Капуста — 550 грамів
  • Фарш свино-гов'яжий — 250 грамів
  • Яйця — 3 шт.
  • Сметана — 100 грамів
  • Молоко — 100 мл.
  • Соняшникова олія для обсмажування

Приготування

1. Натираємо на крупній тертці моркву, нарізаємо дрібно цибулю, і шаткуємо тонко капусту.

2. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо фарш протягом 2 хвилин, потім додаємо цибулю, моркву, і капусту, добре перемішуємо, солимо і перчимо, пропускаємо через прес часник, і готуємо протягом 20 хвилин під кришкою.

3. На один лист лаваша викладаємо половину начинки, рівномірно розподіляємо, звертаємо в рулет і нарізаємо на шматочки по 5-6 см. Таким чином, чинимо і з другим листом лаваша.

4. Змащуємо форму для випічки соняшниковою олією, вона у мене в діаметрі 18 см. і щільно укладаємо рулетики.

5. Готуємо заливку. Вбиваємо в миску яйця, вливаємо молоко, додаємо сметану, солимо і перчимо, добре перемішуємо і заливаємо рулетики.

6. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин. Готовий пиріг посипаємо подрібненою зеленню петрушки, нарізаємо порційно і подаємо на стіл.

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Додайте цей інгредієнт у банку з кавою - і її смак збережеться надовго

п’ятниця, 17 жовтень 2025, 18:12

Щоб молота кава зберігала свій насичений смак і аромат протягом декількох місяців, важливо не лише герметично закривати банку, а й додати один особливий інгредієнт - темний шоколад, передають Патріоти України. Як це працює:. Темний шоколад не лише збер...

Це варто знати всім! Прогрівати чи ні - головна помилка водіїв восени, яка "вбиває" двигун вашого авто

п’ятниця, 17 жовтень 2025, 17:48

З першими осінніми холодами одвічне питання знову ділить водіїв на два табори: чи потрібно прогрівати двигун? Поки одні хвилинами стоять на місці, «щоб не нашкодити», інші одразу рушають. Як виявилось, в тій чи іншій мірі шкодять обидва підходи, а істи...