
Відчуття здоров'я можливе, коли відчувається значний запас життєвих сил, коли енергія проникає в усі частини тіла, спонукаючи до активності і діяльності, передають Патріоти України.
Запастися енергією допоможуть дерева. Дерева володіють великими запасами біоенергії. Якщо у людини ослаблена життєва сила, погане самопочуття, занепад сил, варто згадати про можливості дерев.
Як відомо, людина має не тільки фізичне тіло, а й біоенергетичне поле, яке його тісно пов'язує з навколишнім середовищем. Дерева-донори допоможуть накопичити і відновити енергію. До них відносяться дуб, сосна, акація, береза, клен, горобина.
Дуб володіє потужною енергією, яка дає силу і ясність думки. Сосна наповнить сильною і щільною біоенергією, хоча для деяких людей вона може стати перевантаженням. Людям з хворим серцем з цієї причини не рекомендується довго гуляти в сосновому лісі. Біоенергія акації приносить свіжість і бадьорість, вона корисна всім. Горобина за своїми енергетичними властивостями схожа з акацією, хоч і слабкіша.
Відмінно допомагають клени, а якщо вони висаджені в ряд, то створюють потужне єдине біополе. Береза — особливе дерево, вона допоможе лише тим, кого любить. У народі кажуть, що біля берези буде здоровий той, до кого вона прихильна. Цілителі кажуть, що навесні всі квітучі дерева стають хорошими донорами.
Як накопичувати енергію за допомогою дерев
Існують дерева, які споживають біоенергію. Вони допоможуть тим, кому необхідно позбутися від негативної енергії і поліпшити стан енергетичних каналів. Це каштан, осика, тополя, верба. Перебувати біля них більше 10-20 хвилин небажано, а після контакту з ними, слід поповнити енергію від дерев-донорів. Спілкуючись таким чином з деревами, можна значно поліпшити стан здоров'я!
Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.