Названо дерева-цілителі, що заряджають позитивною енергією людину

Відчуття здоров'я можливе, коли відчувається значний запас життєвих сил, коли енергія проникає в усі частини тіла, спонукаючи до активності і діяльності, передають Патріоти України.

Запастися енергією допоможуть дерева. Дерева володіють великими запасами біоенергії. Якщо у людини ослаблена життєва сила, погане самопочуття, занепад сил, варто згадати про можливості дерев.

Як відомо, людина має не тільки фізичне тіло, а й біоенергетичне поле, яке його тісно пов'язує з навколишнім середовищем. Дерева-донори допоможуть накопичити і відновити енергію. До них відносяться дуб, сосна, акація, береза, клен, горобина.

Дуб володіє потужною енергією, яка дає силу і ясність думки. Сосна наповнить сильною і щільною біоенергією, хоча для деяких людей вона може стати перевантаженням. Людям з хворим серцем з цієї причини не рекомендується довго гуляти в сосновому лісі. Біоенергія акації приносить свіжість і бадьорість, вона корисна всім. Горобина за своїми енергетичними властивостями схожа з акацією, хоч і слабкіша.

Відмінно допомагають клени, а якщо вони висаджені в ряд, то створюють потужне єдине біополе. Береза — особливе дерево, вона допоможе лише тим, кого любить. У народі кажуть, що біля берези буде здоровий той, до кого вона прихильна. Цілителі кажуть, що навесні всі квітучі дерева стають хорошими донорами.

Як накопичувати енергію за допомогою дерев

  • Встаньте на відстані півметра обличчям або спиною до дерева і подумки зверніться до нього з проханням поділитися енергією. Якщо помисли ваші чисті, то дерево допоможе.
  • Розслабтеся, закрийте очі, направивши подумки зверху вниз по тілу теплу хвилю. Правильно дихайте: спочатку вдих, затримка дихання і видих. Під час вдиху біоенергія дерева буде надходити в ваше біополе. При затримці дихання вона сконцентрується в районі сонячного сплетіння.
  • Підживлення енергією повинне відбуватися не більше 2-3 хвилин.
  • Не займайтеся накопиченням біоенергії перед сном, бо може порушитися процес засинання.

Існують дерева, які споживають біоенергію. Вони допоможуть тим, кому необхідно позбутися від негативної енергії і поліпшити стан енергетичних каналів. Це каштан, осика, тополя, верба. Перебувати біля них більше 10-20 хвилин небажано, а після контакту з ними, слід поповнити енергію від дерев-донорів. Спілкуючись таким чином з деревами, можна значно поліпшити стан здоров'я!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...