З приводу того, яка олія є кориснішою та безпечнішою, а також на якій з них найкраще смажити їжу, ведеться багато суперечок. Дуже часто господині не надають цьому особливого значення і обирають перше, що трапляється під руку. Утім, чи правильно це - потрібно з`ясувати, передають Патріоти України.
У одному з блогів про нутриціологію (nutrinatik_ua) в Instagram була опублікована інформація щодо того, на якій олії можна смажити їжу, а на якій категорично заборонено.Як повідомляється, найбільш небезпечні олії для смаження – соняшникова та кукурудзяна. Саме ці два види олій є лідерами за кількістю поліненасичених жирів і точка їх димлення не підходять для термічної обробки.
Натомість, якщо ви хочете посмажити їжу та водночас зберегти у ній якомога більше користі, обирайте для цього рафіновані олії. Чудовим прикладом буде:
Характер людини відіграє ключову роль у багатьох аспектах її життя. Знання ключових рис своєї особистості допоможе простіше досягти поставлених цілей, перетворитися на успішну людину і просто перебувати в гармонії, передають Патріоти України. Тест по ...
Наші пращури вірили, що музика має цілющу силу. У всі часи вона використовувалася як потужні ліки від різних недуг, передають Патріоти України. Якщо ви коли-небудь відчували, що музика позитивно впливає на ваше самопочуття, ви мали рацію, музика дійсно...