
З приводу того, яка олія є кориснішою та безпечнішою, а також на якій з них найкраще смажити їжу, ведеться багато суперечок. Дуже часто господині не надають цьому особливого значення і обирають перше, що трапляється під руку. Утім, чи правильно це - потрібно з`ясувати, передають Патріоти України.
У одному з блогів про нутриціологію (nutrinatik_ua) в Instagram була опублікована інформація щодо того, на якій олії можна смажити їжу, а на якій категорично заборонено.Як повідомляється, найбільш небезпечні олії для смаження – соняшникова та кукурудзяна. Саме ці два види олій є лідерами за кількістю поліненасичених жирів і точка їх димлення не підходять для термічної обробки.
Натомість, якщо ви хочете посмажити їжу та водночас зберегти у ній якомога більше користі, обирайте для цього рафіновані олії. Чудовим прикладом буде:
Психологічні тести, навіть ті, що здаються легковажними, є корисним інструментом для самопізнання. Вони можуть слугувати відправною точкою для глибокої саморефлексії, дозволяючи нам краще зрозуміти власні внутрішні процеси та реакції. Пройдіть цікавий ...
Переможниця «Битви екстрасенсів» Жанна Шулакова розповіла, як зустріти Новий рік правильно з погляду езотерики. Головна ідея - завершити всі справи та прибирання до магічного Нового року - Йоля (зимове сонцестояння), яке у 2025 році припадає на 21 груд...