Названо інгредієнт, який даремно господині не додають у борщ

Наваристий та яскравий борщ лише своїм зовнішнім виглядом викликає апетит, передають Патріоти України.

Ще краще зробити обід можна, якщо подати до борщу чорний хліб, зелень, часник та сало. Байдужих тоді точно не залишиться. При цьому кожен кулінар має свій секрет приготування цієї ароматної страви.

Подробиці

Але мало хто знає, що зробити його ще кращим можна за допомогою одного секретного компонента. Йдеться про цукор.

Цей продукт не потрібно додавати вже до готової страви. Його слід додати у невеликій кількості під час приготування засмажки з буряка, помідорів чи томатної пасти та інших інгредієнтів. Багато брати не варто. Буде достатньо дрібки.

Чому це важливо

Справа в тому, що не завжди помідори або томатна паста є досить солодкими для страви. Однак при додаванні цукру виходить яскравіший смак.

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Скільки може зберігатись кутя і чи можна її викидати

неділя, 21 грудень 2025, 12:30

Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...

Ваш номер телефону розкриває характер - перевірте останню цифру

неділя, 21 грудень 2025, 12:07

Номер телефону - це не просто набір цифр. Він дозволяє нам спілкуватися та ідентифікувати себе, а іноді навіть приховує секрети нашого характеру. Особливо важлива остання цифра номера - вона розкриває певні риси вашої особистості, передають Патріоти Ук...