Названо найкорисніші види риби, які можуть продовжити життя

Ні для кого не секрет, що риба - це дуже корисний та поживний продукт. Він містить у собі цінні вітаміни та макроелементи, які покращують загальне самопочуття. Через це фахівці рекомендують їсти рибу хоча б два рази на тиждень, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість вам про найкорисніші види риби.

Відтак, за словами фахівців, лосось, сардини, оселедець, скумбрія та анчоуси містять у собі унікальні омега-3-ненасичені жирні кислоти. Саме ці вітаміни покращують стан мозку, нервової системи, серця, а також продовжують тривалість життя. Перераховані види риби досить доступні, тож, спеціалісти рекомендують їх їсти принаймні два рази в тиждень.

Окрім цього, дані види риби багаті на селен, цинк, йод, магній, калій, фосфор, залізо, вітамін D і пісний білок. У випадку регулярно вживання продукту, знизиться ризик виникнення серцево-судинних захворювань та стресу.

Як правильно та корисно приготувати рибу?

Для того, що риба не втратила свої корисні властивості, її необхідно правильно приготувати. До рецепту повинні входити: сіль, вода, перець, оливкова олія і сама рибу. Приготувати її можна на пару, деякі види – відварити чи запекти.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...