Названо найкориснішу кашу, яка насичує організм та спалює жир

Вівсяна каша відновлює мікрофлору кишечника та стабілізує рівень глюкози у крові. В ній є всі необхідні мікроелементи для кишечника, щоб він міг нормально функціонувати, передають Патріоти України.

У вівсянці міститься велика кількість клітковини, білка, вітамінів та мінералів. За користю її прирівнюють вчені до курячого м’яса. А ще в ній містяться корисні вуглеводи, які забезпечують тривале насичення і не дають наростати зайвій жировій тканині.

Чому варто їсти вівсянку

  • Налагоджує роботу кишечника. Розчинна клітковина, яка утворює гелеподібну консистенцію, підтримує роботу шлунково-кишкового тракту. При постійному вживанні вівсянки покращується робота КШТ
  • Знижує ризики серцево-судинних захворювань. Завдяки вмісту антиоксидантів та клітковини вівсянка знижує рівень холестерину в крові та артеріальний тиск.
  • Покращує мікрофлору кишечника. Вівсянка допомагає живити корисні бактерії кишечника. Це впливає на підвищення імунітету, покращує загальне самопочуття та настрій.
  • Сприяє зниженню ваги. Вівсянка розганяє метаболізм та може стабілізувати вагу завдяки вмісту бета-глюкану. А ще ця каша добре насичує організм, тому протягом тривалого часу їсти не хочеться.

"Ми всі різні": Тренер пояснив, як правильно розрахувати "нормальну" вагу

середа, 7 серпень 2024, 19:55

Чимало людей, які худнуть, воліють знати, яка ж вага вважається нормальною для людини, передають Патріоти України з посиланням на відео тренера та нутриціолога Віктора Мандзяка у Facebook. За словами тренера, нема ніякої норми нормальної ваги людини. "...

Названо найкориснішу кашу, яка насичує організм та спалює жир

середа, 7 серпень 2024, 18:15

Вівсяна каша відновлює мікрофлору кишечника та стабілізує рівень глюкози у крові. В ній є всі необхідні мікроелементи для кишечника, щоб він міг нормально функціонувати, передають Патріоти України. У вівсянці міститься велика кількість клітковини, білк...