Названо найшкідливіші продукти з супермаркету - ніколи їх не купуйте!

Для того, щоб зробити запаси продуктів на тиждень, ми найчастіше обираємо супермаркет, адже це досить зручно. Усе розкладене в пачки, пакети або контейнери в окремих відділах, що дає можливість значно зекономити час і довго не шукати потрібну позицію. Але попри велику кількість плюсів такого шопінгу є також і мінуси, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, від яких продуктів у супермаркеті краще відмовитись. Вони не якісні та шкідливі.

Готовий салат в упаковці

В багатьох супермаркетах часто можна побачити пофасовану зелень в пакетах з написом "продукт готовий до вживання". Але, ймовірніше, поверхню листя потрапили бактерії з грунту, які в пакеті розмножуються значно активніше. Це може бути дуже небезпечно, адже є ризик розповсюдження інфекцій. Тому найкращим варіантом буде придбати звичайний салат без пакету і промити його від зайвого бруду вже вдома.

Оброблене м’ясо

Найбільше простору на полицях в магазині завжди займають ковбаси, сосиски та бекон в пачках. І попит на такі продукти є завжди, адже дуже зручно вранці перекусити бутербродом або відварити ввечері сосиски до макаронів. Але ці напівфабрикати є потужними канцерогенами, які лише шкодять нашому здоров'ю. Тому найкращим варіантом буде придбати шматок м'яса і приготувати його вдома самостійно.

Готовий чай в пляшці

Такий бутильований чай містить багато хімії і барвників. В ньому немає жодної користі, лише шкода.

Продукти з різними фруктовими наповнювачами

Обираючи таку їжу потрібно розуміти, що в наповнювачах, які використовують для начинки, немає жодних фруктів або ягід. Це звичайна суміш з консервантів та барвників, яка може негативно вплинути на ваш організм.

Майонез

Магазинний майонез – це одн з найшкідливіших продуктів. Для того, щоб продукт довше зберігався свіжим і мав гарні смакові якості, в нього кладуть різноманітні стабілізатори та консерванти. А також, велику кількість цукру та крохмалю.

Мелені спеції

Якщо на упаковці зі спеціями зображений натуральний кріп, перець, інші трави та прянощі – це зовсім не означає. що вони там є. Недобросовісні виробники дешеві спеції просто посипають глутаматом натрію. Це такий підсилювач смаку, до якого дуже швидко звикаєш. Шкоди він не несе, але й користі також.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...