
Більшість людей не можуть уявити свій раціони без хліба. Продукт чудово поєднується з ковбасою на сніданок або ж маслом. І суп також значно ситніший, якщо їсти його в прикуску з булкою. Але далеко не кожен хліб безпечний для організму, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, який хліб найшкідливіший. Щоб мати гарне самопочуття – від нього потрібно відмовитись.
Вважається, що найшкідливішим хлібом є білий, який виготовлений з пшеничного борошна вищого сорту.
В чому причина?
В такому хлібі немає цінних харчових волокон, а також зернової оболонки. Вітаміни групи В, антиоксиданти, корисні мікроелементи, які повинні бути в такій їжі, тут також відсутні.
Чим саме шкідливий білий хліб з борошна вищого сорту
Тривале вживання такого продукту погано впливає на стан організму. Тому варто замінити хліб на більш корисним – житнім.
В чому користь житнього хліба
Також можна вживати хліб,у складі якого поєднується пшеничне і житнє борошно. Тому завжди звертайте увагу на склад.
Українці - нація спостережливих людей, які слідкують за життям і роблять з побаченого правильні висновки. Завдяки цьому ми знаємо, що ополоник не можна залишати в каструлі з супом, а деякі речі не можна позичати нікому - навіть рідним людям, передають ...
Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...