
Більшість людей не можуть уявити свій раціони без хліба. Продукт чудово поєднується з ковбасою на сніданок або ж маслом. І суп також значно ситніший, якщо їсти його в прикуску з булкою. Але далеко не кожен хліб безпечний для організму, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, який хліб найшкідливіший. Щоб мати гарне самопочуття – від нього потрібно відмовитись.
Вважається, що найшкідливішим хлібом є білий, який виготовлений з пшеничного борошна вищого сорту.
В чому причина?
В такому хлібі немає цінних харчових волокон, а також зернової оболонки. Вітаміни групи В, антиоксиданти, корисні мікроелементи, які повинні бути в такій їжі, тут також відсутні.
Чим саме шкідливий білий хліб з борошна вищого сорту
Тривале вживання такого продукту погано впливає на стан організму. Тому варто замінити хліб на більш корисним – житнім.
В чому користь житнього хліба
Також можна вживати хліб,у складі якого поєднується пшеничне і житнє борошно. Тому завжди звертайте увагу на склад.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...