Названо найшкідливіший хліб - його їсти не варто!

Більшість людей не можуть уявити свій раціони без хліба. Продукт чудово поєднується з ковбасою на сніданок або ж маслом. І суп також значно ситніший, якщо їсти його в прикуску з булкою. Але далеко не кожен хліб безпечний для організму, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, який хліб найшкідливіший. Щоб мати гарне самопочуття – від нього потрібно відмовитись.

Вважається, що найшкідливішим хлібом є білий, який виготовлений з пшеничного борошна вищого сорту.

В чому причина?

В такому хлібі немає цінних харчових волокон, а також зернової оболонки. Вітаміни групи В, антиоксиданти, корисні мікроелементи, які повинні бути в такій їжі, тут також відсутні.

Чим саме шкідливий білий хліб з борошна вищого сорту

  • в такому хлібі багато шкідливих вуглеводів
  • велика кількість крохмалю
  • багато солі та цукру

Тривале вживання такого продукту погано впливає на стан організму. Тому варто замінити хліб на більш корисним – житнім.

В чому користь житнього хліба

  • він стимулює роботу кишківника
  • в ньому багато вітамінів

Також можна вживати хліб,у складі якого поєднується пшеничне і житнє борошно. Тому завжди звертайте увагу на склад.

Господиням на замітку! Як відіпрати сильно забруднені кухонні рушники

вівторок, 21 січень 2025, 13:00

Як відіпрати кухонні рушники від жиру, запаху, чим за потреби відбілити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Хто з нас не стикався з проблемою пожовклих, жорстких рушників з неприємним запахом? Навіть найякісніші текстильні вироби з часом в...

А ви це знали? Які продукти в жодному разі не можна запікати у фользі

вівторок, 21 січень 2025, 12:00

Професійні кухарі не рекомендують користуватися алюмінієвою фольгою під час запікання деяких страв у духовці, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фольга – це незамінний помічник у приготуванні страв для кожної господині. Її част...