Серед усіх методів обробки продуктів цей у усі використовують найчастіше. Їжа виходить дуже апетитною та смачною. Швидко готується. Але, при цьому, вона виходить дуже шкідливою, передають Патріоти України.
Про те, який метод приготування їжі найшкідливіший, розповіла консультантка зі здорового харчування Олена Біслімакі (olena.bislimaki) на своїй сторінці в Instagram. Наслідки вживання, оброблених таким чином продуктів, вражають. Експертка зауважує, що найшкідливішим є саме смаження.
Жирність
Всі звикли смажити їжу традиційно на рослинній олії або тваринному жирі. Процес смаження змінює якість їжі та в рази збільшує її калорійність, з’являється надлишок жиру.
Обвуглювання
Чим більше просмажена їжа й товстіша скоринка – тим менше білка засвоїть ваш організм з такої їжі.
Канцерогени
Канцерогенні речовини, які можуть утворюватися із жиру при смаженні, справді дуже отруйні. Чим темніший колір скоринки вашої їжі, тим більше шкідливих речовин (канцерогенів) у ній міститься. Смажена їжа – прямий шлях до онкологічних захворювань.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...