Серед усіх методів обробки продуктів цей у усі використовують найчастіше. Їжа виходить дуже апетитною та смачною. Швидко готується. Але, при цьому, вона виходить дуже шкідливою, передають Патріоти України.
Про те, який метод приготування їжі найшкідливіший, розповіла консультантка зі здорового харчування Олена Біслімакі (olena.bislimaki) на своїй сторінці в Instagram. Наслідки вживання, оброблених таким чином продуктів, вражають. Експертка зауважує, що найшкідливішим є саме смаження.
Жирність
Всі звикли смажити їжу традиційно на рослинній олії або тваринному жирі. Процес смаження змінює якість їжі та в рази збільшує її калорійність, з’являється надлишок жиру.
Обвуглювання
Чим більше просмажена їжа й товстіша скоринка – тим менше білка засвоїть ваш організм з такої їжі.
Канцерогени
Канцерогенні речовини, які можуть утворюватися із жиру при смаженні, справді дуже отруйні. Чим темніший колір скоринки вашої їжі, тим більше шкідливих речовин (канцерогенів) у ній міститься. Смажена їжа – прямий шлях до онкологічних захворювань.
Едд Чайна, відомий телеведучий та експерт з ремонту автомобілів, застерігає водіїв від помилки, яка може призвести до повної втрати гальм. Йдеться про неправильний ремонт гальмівної системи, зокрема головного гальмівного циліндра. Про це пише "Автопіло...
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...