Серед усіх методів обробки продуктів цей у усі використовують найчастіше. Їжа виходить дуже апетитною та смачною. Швидко готується. Але, при цьому, вона виходить дуже шкідливою, передають Патріоти України.
Про те, який метод приготування їжі найшкідливіший, розповіла консультантка зі здорового харчування Олена Біслімакі (olena.bislimaki) на своїй сторінці в Instagram. Наслідки вживання, оброблених таким чином продуктів, вражають. Експертка зауважує, що найшкідливішим є саме смаження.
Жирність
Всі звикли смажити їжу традиційно на рослинній олії або тваринному жирі. Процес смаження змінює якість їжі та в рази збільшує її калорійність, з’являється надлишок жиру.
Обвуглювання
Чим більше просмажена їжа й товстіша скоринка – тим менше білка засвоїть ваш організм з такої їжі.
Канцерогени
Канцерогенні речовини, які можуть утворюватися із жиру при смаженні, справді дуже отруйні. Чим темніший колір скоринки вашої їжі, тим більше шкідливих речовин (канцерогенів) у ній міститься. Смажена їжа – прямий шлях до онкологічних захворювань.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...